Hold din fest eller bryllup i haven og spar mange penge

Måske runder du et skarpt hjørne om lidt såsom en rund fødselsdag, og det skal fejres med en stor fest. Eller er du så heldig, at du skal giftes, og der skal holdes bryllup? Dog kan det være en dyr fornøjelse at skulle holde disse arrangementer. Der skal både være mad og drikke, nyt tøj, underholdning, eventuelt overnatningsmuligheder og meget mere. Derudover skal der naturligvis være et sted, hvor I kan holde festen. Vælger man et hotel, en herregård eller andet, så kan det være meget omkostningsrigt. Er du ikke så glad for at holde det inde i huset, fordi du er bange for, at dine vaser og dine gardiner går i stykker, så er der en anden løsning. Du kan holde din fest i et festtelt ude i haven. Find udlejning af telte nær Randers og Hobro her.

 

Gør festen personlig

Dette er en god middelvej, fordi du stadig kan gøre det meget personligt, da det foregår i din have. Samtidig undgår du rodet inde i huset, som du vil takke dig selv for dagen derpå. Og så kan du indrette det med personlige dele fra dit hjem såsom bestik og med farvetema, som siger noget om dig. Når du benytter udlejning af telte, kan du også få både gulve, stole og borde med. Du kan sågar bestille en jukebox, softicemaskine og fadølsanlæg hos nogle udlejere. Så kan festen i den grad blive spicet op.

 

Flere frie rammer hjemme

Ved at holde festen på denne måde kan du spare en masse penge. På en herregård vil prisen for mad og drikke per kuvert løbe op, plus der skal være sengepladser. Derudover kan I måske ikke få den helstegte pattegris, I vil og din hjemmelavet dessert, som du helst vil have. Der er flere frie rammer ved at holde det selv.

 

Skriv et svar