Nye plissegardiner eller ej?

Når uheldet er ude og du har hældt kaffe ud over dine plissegardiner, så starter jagten på nye gardiner.

En af de webshops med gardiner som kan anbefales er www.gardinshoppen.dk. Her finder man faktisk også en anvisning på hvordan man vasker plissegardiner, men nu var kursen sat i mod nye plissegardiner.

Gardinshoppens hjemmeside er nem at overskue og et hurtigt klik i menuen til venstre bringer dig videre til siden med plissegardiner. Her kan man igen vælge imellem budget eller luksus modellen.

Priserne hos Gardinshoppen er så lave at man sagtens kan vælge luksusmodellen, der er også langt flere farver på lamellerne til plissegardinerne at vælge imellem når man vælger luksusudgaven.

En af de ting vi lagde mærke til var at der er opmålingsgaranti, det vil sige at hvis du måler forkert, så koster det ingenting ud over returporto. Heldigvis er der en god video på siden der handler om hvordan man måler op til gardiner.

Vi synes der var mange farver på plissegardiner at vælge imellem, så vi valgte at bestille nogle farveprøver før vi besluttede os for farven på de nye gardiner. Det tog tre dage, så var farveprøverne på gardinerne landet.

Vi var ikke bange for om vi kunne finde nogle billige plissegardiner et andet sted, for Gardinshoppen giver 105% prisgaranti. Vi kiggede et par steder, men de var begge langt dyrere med deres gardiner end Gardinshoppen. Desuden var deres farveudvalg ikke lige så stort.

Selve bestillingen af gardinerne foregår i otte nemme trin:

1 Vælg imellem Luksus eller budget modellen

2 Vælg din betjening Der er mange modeller at vælge imellem sørg for at du får den rigtige.

3 Indtast Antal gardiner og vælg Bredde (cm) og Højde (cm) Dine plissegardiner bygges efter dine unikke mål.

4 Vælg farve på gardinerne (husk eventuelt farveprøver først).

5 Vælg betjeningsside Her er det vigtigt at se indretningen i rummet for sig inden man bestiller, hvad er mest optimalt i forhold til rummets indretning?

6 Vælg skinnefarve Du kan vælge imellem hvid og aluminium

7 Vælg montering skal plissegardinerne hænge i loftet eller på væggen?

8 Tilvælg eventuelt børnesikring, de 25 kroner per plissegardin kan være godt givet ud.

Så nemt er det! Har du spørgsmål undervejs kan du benytte dig af deres chatservice eller Gardinshoppens servicetelefon.

Vi har nu modtaget de billige plissegardiner fra Gardinshoppen og vi er yderst tilfredse. Gardinerne er af høj kvalitet og ser meget elegante og pæne ud. Vi er allerede i gang med at planlægge hvor vi skal have nye gardiner.

Alt i alt virker Gardinshoppen som en dybt professionel og veldrevet virksomhed med fokus på kunden.

Skriv et svar