Sådan pifter du dit udseende op

Mange sidder med en fordom om botox, fordi man har så mange eksempler på resultater, der tidligere er gået galt. Men der er blevet udvikler rigtig meget på det område de seneste år, og botox er ikke længere ens betydende med mangel på mimik og et kunstigt udseende. Og man kan altså stadig godt smile og vise sine følelser, selvom man har fået botox.

Smilerynker

Der er delte meninger om smilerynker. Mange synes, at de er meget charmerende, men modsat så synes de folk der rent faktisk har dem, at det er noget af det mest irriterende. Smilerynkerne kommer fordi vi trækker musklerne sammen, gentagende gange. Dvs. hver gang du smiler, så kommer der små fordybninger i huden som for hver gang bliver en lille bitte smule mere faste. Smilerynker kan nemt behandles med et naturligt look, da det er en vigtig del af mimikken, må man endelige ikke overbehandle området. På hjemmesiden Cerix.dk kan du se billeder af, hvor naturligt problemer kan løses. Problemer løses som regel med en botox behandling, som udføres efter en konsultation med den klinik man ønsker at blive behandlet hos. Selve behandlingen tager omkring 15 minutter, og kan i princippet foretages i frokostpausen da man ikke bliver synderligt utilpas bagefter blot lidt rød og øm. Og selvom smilerynkerne mest er et tegn på, at man har levet og har grint, kan dybe smilerynker godt gå hen at blive generende for dem, der har dem. Men heldigvis er der håb for en naturlig løsning på det.

Permanent hårfjerning

Mange mennesker, både mænd og kvinder, oplever uønsket hårvækst. Det er et problem, der kan hæmme en rigtig meget, både privat derhjemme og når man skal ud på f.eks. stranden eller lignende. Og hårfjerning er noget, vi bruger rigtig lang tid på løbende igennem hele livet. Så det er enormt tidsbesparende at få fjernet håret permanent. Derudover slipper man også for alle de bekymringer, man måtte gå at have, når man skal ses med blottet hud, hvis man har hårvækst uønskede steder. Men kan på den måde få hår fjernet permanent i ansigtet, og på kroppen. Da ens hårsække ikke alle sammen er aktive på samme tid, kræver det nogle behandlinger, hvis man skal blive helt fri for den uønskede hårvækst. Man må helst ikke dyrke solen for meget op til en hårfjerning, og det er derfor en god ide at starte behandlingen om vinteren eller om efteråret, og på den måde vil man være klar og hårfri til sommeren. Behandlingerne foregår med laser teknologi, og er ikke skadeligt hvis man sikrer sig at få det gjort på en ordentlig klinik som sætter sikkerheden højt.

Hudforyngelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at ens hud forandrer sig, når man bliver ældre. Fedtdepoterne bliver mindre, og huden bliver mindre fast. Solen og ens gener er de største faktorer, for hvordan ens hud arter sig, når man bliver ældre. Nogen beholder en fast og flot hud i mange år, mens nogen kommer til at se ældre ud end hvad de egentlig er. Men også andre ting kan gøre, at man er utilfreds med sin ud. Man kan pga. sol eller gener, opleve en ujævn hudtone som kan gøre at man er nødt til at benytte meget make up for at dække det, eller jævne det ud. Man kan også opleve at ens hud simpelthen mangler glød, eller har fået fine linjer. Begge disse problemer kan reduceres, hvis man får en hudforyngelse. Behandlingen foregår med laser, og er ikke skadelig for dig.

Skriv et svar