3 indretningsfejl du (måske) begår

Vi elsker at indrette boligen. Det er hyggeligt med små projekter, man kan gå og nusse lidt med. Der mangler hele tiden lidt, hvis du skal sætte prikken over i’et og få dine gæster til at tabe kæben. Og selvom der er meget fokus på indretningen i hverdagen, er der alligevel en række dumme fejl, vi begår gang på gang, og som vi nok ikke lægger mærke til, før det bliver påpeget.

Få en ordentlig belysning

Lyset er vigtigt i mange aspekter, og du ved selv at det rette lys, muligvis kan få dig til at se lidt bedre ud, mens dårlig belysning ofte har den modsatte effekt – det samme gælder din bolig. Typisk begår mange den fejl, at de kun har en lyskilde i sine rum, og det vil ofte medføre et utrolig skarpt lys, som ikke gavner særlig meget. I stedet skal du have flere lyskilder, da det bidrager med noget varme og en mere velkommen stemning, som vil gavne på hele indretningen. Har du ikke allerede nok lys, kan du hoppe forbi Roomformore.dk. De er med på moden, og så har de et enormt udvalg, hvorfor du nok skal finde lige den, som passer.

Husk billeder samt plakater og hæng dem i den rette højde

Du skal have billeder eller plakater, hvis du vil have noget personlighed og kant i dit hjem. Det kan være alt fra billeder af konkrete ting til noget mere abstrakt, ligesom det kan være plakater med citater eller lignende. Det kan også være, at du har børn i hjemmet, og er det tilfældet, har de måske lavet et eller andet i SFO’en, der kan hænges op. Er det ikke tilfældet kan børneplakatervære et andet og sødt tvist til hjemmet, som skaber en hyggelig stemning.

Når billederne skal hænges op, så hæng dem i øjenhøjde. Alt andet vil være forvirrende, og det pynter bare ikke. Typisk skal de hænge halvanden meter laveret, end hvad de fleste tænker, så hold øje med det.

Pas på med at købe et hav af puder

Det er pænt i sofaen, på stolene og lignende møbler, men pas nu på. Mange laver den fejl, at de falder pladask for de mange design og muligheder, og inden de ved af det, er der altså så mange puder, at de skal smides ned fra sofaen, før du og dine gæster kan sætte sig til rette. Det er upraktisk, og det virker en smule overdreven, ligesom nogle gæster måske vil føle sig uhøflige. Har du derfor allerede et par stykker, er hovedreglen, at du smider en ud, hver gang du køber en ny.

Indretning er en disciplin, som ikke bare er lige til, og hvis du har lavet en af ovenstående fejl, skal det bare rettes hurtigst muligt.

Skriv et svar