Hvorfor vælge iS CLINICAL hudpleje?

Der er utrolig mange grunde til at vælge iS CLINICAL – især hvis du mangler hudplejeprodukter, der skaber resultater. Virksomheden er nemlig herre over sin helt egen produktudviklingsafdeling, hvor de har et stort fokus på at skabe nye og innovative produkter, der kan hjælpe huden på en ny og bedre måde. Samtidig med at de udvikler nye produkter, kan de forsikre sig om at produktionen og produktformuleringer der anvendes, alle har den samme standard. De er kendt for at rykke grænserne indenfor branchen, og de gør det for din skyld. De gør det fordi, at de ved, at de kan skabe bedre produkter til din hud, og de har et mål at sigte efter. Målet er at forbedre det enkelte individs livskvalitet igennem deres enestående og resultatgivende hudplejeprodukter.

iS CLINICAL benytter sig af meget avancerede teknologier, der kun anvender sig af de højeste kvalitetskomponenter til rådighed. På baggrund af dette, udvikler de resultatgivende formler, som giver direkte synlige forbedringer i din hud. Disse avancerede teknologier bidrager til at virksomheden kan skabe fantastiske formler og dermed kreere en ny verden af hudpleje, der kvalitet og sundhedsmæssigt befinder sig i en helt anden dimension af hudpleje.

Virksomheden har et ualmindelig stærkt team til rådighed, som hver især er ekspert indenfor deres område. Det består af biologer, læger, farmakologer og berømte genetikere. Disse personer udvikler, og forsker sig frem til nogle af verdens største forandringer indenfor hudpleje og anti-aging medicin. Som tidligere nævnt, har iS CLINICAL et mål, og det er at forbedre dagligdagen for folk. Dette gør de bl.a. ved at rette sig ind efter de højeste etiske standarder, når de udvikler deres produkter.

iS CLINICAL er din vej til luksus hudplejeprodukter, der har et bredt udvalg af resultatgivende produkter, som sikrer dig skønnere og sundere hud. Alle produkterne er uden tvivl af højeste kvalitet, da der konstant efterforskes og udvikles. Formularerne hos iS CLINICAL indeholder desuden kun de sundeste og mest rene ingredienser, hvilket giver dig en blød og rask hud.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter fra IS CLINICAL hos THELOOK. Vi tilbyder blandt andet iS CLINICAL Advance+ serien, som består af en række sera, der er beriget med Vitamin C. I denne serie finder du bl.a. iS CLINICAL Super Serum Advance+, som er en serum der på effektiv vis baner vej ind i huden, og reducerer fine linjer, men også mindsker arvæv og strækmærker. Serummet har endvidere en beskyttelse grundet sit indhold af antioxidanter, og giver samtidig UV-beskyttelse.

Hvis det ikke er et serum du mangler men derimod solcreme, har iS CLINICAL udviklet en creme med UVA- og UVB-beskyttelse, der går over alle forventninger. iS CLINICAL Extreme Protect SPF30 går direkte ind og beskytter samt heler huden mod solskader. Grundet sit indhold af mikroindkapslet solfiltrer, Mikrofin zinkoxid og botaniske antioxidanter, er det muligt at yde en beskyttelse i verdensklasse. Solcremen sørger ligeledes for at reducere eventuel rød hud, irritation og inflammation, som kan ske ved solskoldning.

 

iS CLINICAL er skabt til dig, der ønsker luksuriøs pleje, som ikke kan sammenlignes med andre produkter.

Skriv et svar