Kunne du tænke dig en elektronisk cigaret?

E-cigaretter er mere populære end nogensinde før og med god grund. En e-cigaret er et godt alternativ til den traditionelle tobaksrøg og den giver nogle helt andre muligheder end cigaretter af tobak. Med en e-cigaret slipper man for mange af de stoffer, som gør tobaksrygning forfærdeligt usundt og man kan på den måde få nikotin på en anden måde, som ikke påvirker kroppen på samme måde. Det giver også muligheden for flere forskellige smage og designs af e-cigaretten, så man kan personalisere den til sin egen stil og præferencer. Det er alt i alt et meget godt alternativ og bestemt en mulighed, som man bør overveje, hvis man er kørt død i konventionel rygning.

Er en e-cigaret noget for mig?

Ja, det er det for de fleste. E-cigaretten giver dig nemlig muligheden for at personalisere dit forbrug af nikotin og det kan endda være en god måde at komme ud af det på, hvis man gerne vil trappe ned eller stoppe helt. Det er nemlig sådan, at man kan få e-væske til sin e-cigaret med forskellige styrker af nikotin og på den måde trappe ned indtil man kan klare sig helt uden nikotinen. Det er dog en vigtig pointe, at man bare kan ryge mere af væsken med den lave koncentration og så vil det ikke betyde noget uanset hvad. Derfor er det en god idé, hvis man ikke ryger mere end man plejer og i stedet skruer langsommere ned for nikotinen, så man ikke føler abstinenser på samme måde. Selv hvis rygestop ikke er dit mål, så kan man også få andre fordele, som for eksempel selv at kunne vælge smagen. Dette giver nogle helt unikke muligheder og er bestemt ikke en ting, som man skal undervurdere.

Vælg din egen smag

Der er ingen af os, som har den samme smagsoplevelse og kan lide helt de samme ting. Derfor er det en fed ting for mange, at man nu kan ryge e-væske med flere forskellige smage. Forestil dig, at du kan få smagen af din yndlingsfrugt hver gang du vælger at tage et sug eller kan opleve forskellige nye smage med jævne mellemrum og finde den perfekte til dig i stedet for at være bundet fast på forskellige typer tobak. Dette er for de fleste et meget godt enkeltstående argument for at anskaffe sig en e-cigaret og det er også noget, som du kunne overveje. Hvis du er lidt mere eventyrlysten end resten af befolkningen, så kan du også give dig i kast med at designe din helt egen smag og blande den perfekte e-væske til dit forbrug eller lave en hel serie af forskellige smage. Det er kun fantasien der sætter grænser og man kan lave alt lige fra super stærke væsker, som kradser hele vejen ned i haslen til blide, nikotinløse væsker, som kan nydes af alle. Uanset hvad, så bør man i hvert fald ikke udelukke muligheden for at anskaffe sig en e-cigaret før man har undersøgt sagen til bunds.