Sådan lærer du at koble fra

Vi leder konstant efter en måde hvorpå vi kan koble os lidt fra omverdenen, uden at det virker som om vi pludselig forsvinder fra jordens overflade. Med alt den nye elektronik og teknologi er der tonsvis af forskellige måder hvorpå vi kan komme i kontakt med hinanden, og derfor er det også vigtigt at have kendskab til, hvordan du bedst muligt kan koble lidt fra.

Informere alle på én gang

En af de bedste måder hvorpå du undgår ophobning af e-mails i din indbakke er, hvis du vælger Outlooks autosvar funktion. På denne måde bliver der sendt ét fælles svar ud til alle dem der vælger at kontakte dig over e-mail. Det er især en god funktion, hvis du er på ferie, og oplever at du modtager lidt for mange e-mails. Med autosvar får du mulighed for at informere alle på en gang om, hvornår du er tilbage og at du er på ferie i øjeblikket.

Pas på det ikke tager overhånd

Selvom de fleste af os er store tilhængere af teknologi, så er det også vigtigt at sørge for at det ikke tager overhånd. Flere og flere danskere oplever at være ramt af stress, og det er noget der bliver nødt til at blive taget mere alvorligt. For manges vedkommende, så kan det nemt være vores smartphones, der er skyldige. Efterhånden foregår alt over disse, og det kan hurtigt betyde at vi nærmest bliver spammet med diverse e-mails, sms’er og opkald. Her kan autosvar for eksempel være en stor fordel, da det kan mindske stressen, da folk så er opmærksomme på din manglende tilstedeværelse.

Det skal være positivt at kommunikere med andre

Uanset hvad der måtte stresse dig, så kan selv helt små ting gøre en forskel. Hvis det stresser dig at være omgivet af mange mennesker, så kunne det være at du skulle prøve online shopping. Blot simple ting som disse, kan have en kæmpe indflydelse på, hvordan du har det. Selvom vi er vilde med elektronik og teknologi, så er det vigtigt at huske på sig selv. Det skal ikke tage overhånd og blive helt opslidende at have med at gøre. Teknologi og elektronik er til for at gøre hverdagen lettere, ikke for at besværliggøre den yderligere. Vores elektronik er ofte til for at kunne komme i kontakt med hinanden, men det skal gerne være på en positiv måde. Det skal ikke være stressende eller ubehageligt at være i kontakt med omverdenen, og derfor bliver vi nødt til at tænke på hvad der kan hjælpe os, på at mindske stressen.

Få hjælp til eventuelle IT-problemer

Stressen kan også opstå, hvis du har noget elektronik som du ikke ved hvordan du skal bruge, eller at det pludselig ikke virker. Heldigvis findes der massevis af hjælp at hente, så du ikke skal sidde i samtlige timer alene, og blive mere frustreret end hvad godt er. Med et forum oplever du andre med lignende problemer, og her kan i hjælpe hinanden, og forhåbentligt begge få et godt resultat.

Skriv et svar