Vigtigheden af tidsregistrering

Der er et stigende behov for korrekt tidsregistrering i mange virksomheder og inden for mange brancher i dag. Hos Dan-Made Data ApS oplever vi en stigende efterspørgsel på systemer, der kan håndtere korrekt og hurtig timeregistrering, og som sikrer anvendelige data, der smidigt kan anvendes til bl.a. løn.

Ved at anvende tidsregistrering sikrer virksomheden, at medarbejderne kommer til tiden, fordi komme- og gåtider samt pauser bliver automatisk registreret. Netop fordi timeregistreringen bliver praktiseret på daglig basis, bliver den også mere præcis, så den ikke ender som noget, man klarer enten sidst på ugen eller måneden, hvor hukommelsen kan svigte. Det bliver synligt, også for medarbejderen, hvor mange timer den enkelte arbejder. For ledelsen, bl.a. i produktionsvirksomheder, er det et godt redskab til nemt at kunne danne sig et overblik over, hvor mange timer den enkelte arbejder, samt på hvilke opgaver.

Som et administrativt værktøj sikrer I, at arbejdstimerne helt præcist kan sendes videre til lønsystemet. Det er altså ikke en medarbejder, der manuelt skal indtaste timerne i lønsystemet. Medarbejderen er derfor også sikret en løn, der svarer til den tid, vedkommende er på arbejdspladsen.

Hvordan fungerer StarTime Tidsregistrering?

StarTime er vores system til tidsregistrering. Det er bygget op af moduler, så jeres virksomhed kan få sammensat lige præcis det system, der passer til jeres behov.

Vi har gennem mange år i branchen indsamlet en bred viden og har stor erfaring i, hvilke krav branchen stiller til tidsregistrering. Først og fremmest skal det være hurtigt og fleksibelt for jeres medarbejdere. For administrationen er det vigtigt, at de data, der bliver registreret, er nemme at tilgå samt at vedligeholde.

Med StarTime opnår din virksomhed:

  • Et effektivt tids- og lønadministrativt værktøj til timeregistreringer
  • Flex-/afspadseringsregnskab, der er klart fra dag til dag
  • Overtidsberegning efter egen overenskomst eller lokalaftale
  • Enkel rapportering
  • Overblik over sygefravær og andet fravær
  • Nedskrivning af ferie og feriefridage (eller -timer)
  • Præcist faktureringsgrundlag.

Der er forskellige måder, hvorpå man kan registrere sine timer, bl.a. ved at bruge sin mobiltelefon, ved at scanne en stregkode lokalt på en læser eller ved at indtaste en personlig kode. Der findes mange forskellige læsere på markedet, og hos Dan-Made Data ApS står vi klar til at rådgive jer om den bedste løsning for jeres virksomhed.

Den økonomiske gevinst ved tidsregistrering

I en virksomhed med 35 ansatte vil en bogholder bruge omkring 340 timer om året på at håndtere håndskrevne dag- og ugesedler, som manuelt bliver indleveret. Ved at overgå til StarTime gør I derimod tidsregistreringen automatisk og vil bl.a. kunne kommunikere direkte med jeres lønsystem, så data bliver sendt videre til de respektive systemer. Dette vil frigøre plads til andre vigtige opgaver for jeres bogholder, ligesom det også for den enkelte medarbejder vil give mere plads til dagens vigtige arbejdsopgaver.

 

Skriv et svar