Få mere tid mellem hænderne med en professionel transskribering

At skulle omsætte lyd til tekst er en stor opgave, der kan tage rigtig lang tid, fordi man skal være tro mod det, der bliver sagt. Faktisk kan en simpel optagelse på 10 minutter tage hele 2 timer at transskribere, fordi det kan være nødvendigt at spole tilbage i optagelsen, da tale ikke altid er lige til at høre. Det er meget tidskrævende opgave at transskribere en lydfil rigtigt.

Derfor kan det være en god idé at overlade det til professionelle, der har gjort det mange gange før og ikke misser ord eller sætninger. På den måde får du en masse tid til at lave lige præcis dét du er god til, mens dygtige skribenter løser din transskriberingsopgave.

Transskribering af vigtige møder til interviews på studiet

Transskribering er nødvendigt i mange henseender og det gælder både under uddannelse og når du er landet i job efter endt uddannelse. Hvis I er i gang med et stort projekt på arbejdet og har brug for at få transskriberet eksempelvis et vigtigt møde, kan du med fordel overlade det til professionelle. Sådan sikrer du færrest mulige fejl, da erfarne transkribenter har skarpe og trænede ører.

En professionel transskribering kan også være en god idé ift. en studieopgave – på den måde slipper du for mange timers ekstra arbejde. Brug dem i stedet på at koncentrere dig om at skrive en god opgave.

Skribenterne til din næste transskribering

Men hvem kan du betro din transskriberingsopgave til? Skribenterne er et godt bud med stor erfaring i transskribering, hvorfor de ikke misser et eneste ’åh’. Da lydfiler kan indeholde følsomme oplysninger, garanterer de 100 % fortrolighed.

Skribenternes metode for tidsangivelse gør det nemt og overskueligt at finde et nøjagtigt tidspunkt i lydfilen. Derudover arbejder de til studievenlige priser – så du kan trygt overlade opgaven til Skribenterne.