Forlæng din telefons levetid

Vi danskere bliver stadig, mere og mere afhængige af vores telefoner. Dette skyldes at vi bruger den, til mere end hvad vi tidligere har gjort. Vores kalender, vores mail, og vores Sociale medier hjælper os til at være opdateret hele tiden. Og det er derfor også vigtigt, at vores telefoner fungerer som de skal.

Køb beskyttelse til din telefon
Vores smartphones er stadig skrøbelige, og hvis vi taber den går de ofte i stykker. Derfor er det en god ide, at man sørger for at have sin telefon godt beskyttet. Og hvis man har et cover, samt et glas på skærmen. Vil ens telefon ikke være lige så udsat, hvis uheldet skulle være ude. Derudover hjælper begge disse ting til, at din telefon bedre holder sin værdi. Og dette er en fordel, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge den videre.

Engang var glas på skærmen, ens betydende med luftbobler. Men i dag er de glas, man kan få til telefonen både funktionelle og effektive. Man kan derfor med fordel huske, at få sådan et med til sin telefon. Det samme gælder hvis man ønsker, at beskytte selve telefonen. Her kan et cover hjælpe til, at beskytte kamera samt bagside. Hvis skærmen allerede nu er smadret, kan man med fordel få det lavet hos telerepair.dk. Som også kan sætte et panserglas på, så man ikke oplever samme problem igen.

For alle der har prøvet at smadre deres telefon ved, at det er både irriterende og dyrt. Derfor er det også en god ide, at man sørger for at beskytte telefonen inden skaden sker. Covers hjælper også på, at telefonen ikke får lige så meget et stød hvis man taber den. Og dette kan afværge eventuelle indre skader.

Væske og telefoner
Hvis du nogensinde har prøvet, at tabe din telefon i vand. Så ved du også, at den sjældent overlever dette. Men heldigvis slukker telefonen af sig selv, hvilket kan i få tilfælde redde den.

Men hvis du skulle være så uheldig, at du spilder meget på din telefon. Er det vigtigt, at du skynder dig at slukke den. Og hvis din telefon er meget våd, eller har ligget i en vandpyt. Bør du efter du har slukket den, sørge for at den kan tørre.

Dette kan du gøre ved, at putte den slukkede telefon i en beholder med ris. Her skal du lade den ligge i et par dage, indtil risene har suget alt fugt ud af telefonen. Det er vigtigt, at du ikke tænder telefonen inden den er helt tør. Og forsøg ikke at opvarme telefonen, da kondens vil kunne give pletter indvendigt på skærmen.

Dog er det i dag sådan, at man telefoner er forholdsvis vandtætte. Dette betyder at du uden at skulle være nervøs, kan benytte din telefon i regnvejr. Sørg du for ikke, at benytte den unødigt i vand eller fugt.

Længe leve batteriet

Før i tiden skulle ens telefon aflades. Her skulle man sørge for, at telefonens batteri kom ned på 0 engang i mellem. Dette er ikke længere tilfældet, og vil faktisk forkort levetiden på batteriet. For de fleste nye telefoner, bruger et litium batteri. Dettes levetid forøges bedst muligt, hvis telefonen altid har 30-80% strøm på. Dette betyder også, at det ikke har godt i at ligge i opladeren natten over med 100%. Man skal finde en gylden mellemvej, for at ens batteri lever længst muligt.

Skriv et svar