Sådan får du bugt med eksem

Mange mennesker døjer med hudlidelsen eksem – faktisk fortæller nogle statistikker, at op mod 4 ud af 10 mennesker har problemer med eksem. Eksem kan være en meget generende hudlidelse, der blandt andet giver kløe, rødme og revner i huden. Det kan være svært på egen hånd at få bugt med hudlidelsen, og derfor får du her nogle gode råd, til hvordan du kan komme af med din eksem.

Forebyg selv eksem

Der er selv mange ting, du kan gøre for at forebygge eller behandle eksem. Her får du en liste over ting, der kan hjælpe:

  • Tag korte bade, for vand er med til at udtørre huden
  • Undgå stress, da det kan forårsage og forværre hudlidelser
  • Lad være med at klø, for det kan gøre huden mere irriteret og tilføje bakterier til huden
  • Brug en god creme, der passer til din hudtype og tilføjer fugt til huden

Disse fire råd kan du selv forsøge at huske på, for de kan være med til at lindre eller forebygge eksem. Hvis din eksem er så slem, at der skal andre midler til, kan du prøve hudpleje, der behandler eksem.

Brug den rigtige hudpleje

Det er vigtigt at bruge en god fugtighedscreme, hvis man lider af eksem. Sådan en findes hos Astion Pharma, som har udviklet en hudplejeserie til mennesker, der har eksem. Astion Pharma modvirker eksemved at regenerere huden og samtidig behandle symptomer som kløe. Serien er udarbejdet  med hjælp fra dermatologer, men hvis serien alligevel ikke hjælper, kan det være nødvendigt at kontakte en dermatolog.

Kontakt en dermatolog

En dermatolog arbejder til dagligt med forskellige hudlidelser, og derfor er dermatologen uddannet til at finde den behandling, der passer til dig og din hud. Hvis intet andet virker, kan det derfor være nødvendigt med professionel hjælp, der er rettet mod lige præcis din hudtype.

Skriv et svar