Er du i tvivl om hvilket computermærke som du skal vælge? Læs mere her

Hvis du er kommet i en situation, hvor det er tid til at vælge en ny computer, er du som mange andre udsat for en svært valg. Med utallige tilbud fra forskellige udbydere og en jungle af mærker og modeller, er du ikke den eneste, der har svært ved at træffe en beslutning om, hvilken computer som du skal investere i som den næste. I denne artikel, kan du blive lidt klogere på nogle af de forskellige computermærker, der findes på markedet.

Lenovo

Lenovo computere er mest kendte for at være anvendt som arbejdscomputere i en lang række af virksomheder. Det skyldes flere ting, herunder stor robusthed, hvilket gør, at computeren kan klare at ligge i en taske, mens man er på farten i længere perioder. Derudover er en Lenovo computer meget stabil, hvilket betyder, at den utrolig sjældent går i stykker. Den kan holde til at være tændt i mange timer uden at blive slukket. På den negative side er, at Lenovo ikke går særlig meget op i design og grafikkort, hvilket medfører, at netop disse computere har et meget neutralt look og ikke er særligt velegnede til gaming.

Hvis du ikke går op i design, ikke gamer, men blot skal have en utrolig stærk og holdbar computer til en god pris, er Lenovo en computer, der passer til dit behov. Over de seneste år er Lenovo dog også begyndt at udvikle nogle computere velegnet til gaming. Du kan således også finde en velegnet gaming computer fra Lenovo, men du skal ikke forvente, at dine tunge spil med høj grafik fungerer godt på din arbejdscomputer fra Lenovo.

MacBook

En af de mest populære computere blandt studerende i Danmark er den kendte MacBook – enten pro eller air versionen. Apple er generelt for sit unikke og ikoniske design, der ser fantastisk ud sammenlignet med mere traditionelle lap tops. Derudover er mange personer faldet for IOS styresystemet, der adskiller sig markant fra windows på mange områder. Flere brugere melder dog tilbage, at holdbarheden på MacBooks ikke er specielt lang og den begynder efter få år at blive meget langsom og knap så pålidelig. Af den grund kan man som udgangspunkt godt forvente, at en MacBook skal udskiftes hurtigere end en Lenovo.

Huawei

Huawei er efterhånden blevet utrolig populær på markedet for smartphones og har for nylig også lanceret sin nye Huawei matebook, der går efter MacBookens tidligere målgruppe ved et levere et stærkere produkt til prisen. Designmæssigt ser den nye matebook også super fin ud og man forstår godt, at nogle apple-brugere vælger at skifte over til Huawei.