3 gaveidéer til kvinden, der har alt

Skal du ud at købe en gave til en skøn kvinde, der allerede har alt? Så får du her tre idéer til dejlige gaver, som hun helt sikkert vil sætte pris på. 

En smuk grøn plante 

De grønne planter har virkelig gjort deres indtog i vores boliger inden for de seneste år. Der er stort set ikke det hjem, hvor man ikke kan finde mindst én skøn grøn plante. Heldigvis er der for de flestes vedkommende altid plads til flere, og derfor kan du med fordel give en fin plante i gave. Især hvis du selv også er begejstret for planter, vil det være en hyggelig og personlig gave at give. 


Der findes massevis af smukke stueplanter, og derfor kan du helt sikkert også finde en, som du vil elske at give. Og som den heldige modtager vil elske at få. Skal den være særligt nem at passe, kan du med fordel gå efter en form for sukkulent eller eksempelvis en væddeløber eller en vedbend. Er gavemodtageren ferm inden for plantepasning, kan du kaste dig ud i noget mere eksotisk. 

Fine (og lækre) ting til køkkenet 

Holder gavemodtageren af at gå i køkkenet, kan du med fordel give hende en køkken- eller madrelateret gave. Det kan eksempelvis være en lækker og dekorativ kogebog eller et fint forklæde. Gode knive kan man stort set heller aldrig få for mange af, og det samme gælder fine krus. Du kan også vælge at give hende delikatesser såsom lækre olier og eddiker – pakker du dem fint ind i eksempelvis en gavekurv, tager de sig særdeles godt ud på gavebordet. 

Også rivsaltkan med fordel bruges som gave – det er både dekorativt og yderst lækkert. Det samme gælder naturligvis diverse andre krydderier såsom tørrede chiliranker eller lækre krydderier i fine glas. Der er masser af muligheder, og hvis hun godt kan lide at kokkerere, er dette den oplagte vej at gå. 

Velvære i gavekortformat 

Sidst, men ikke mindst, er det altid skønt at blive forkælet. Du går derfor aldrig galt i byen med eksempelvis et gavekort til en massage, en manicure eller en anden form for kropspleje. Langt de fleste kvinder – og mænd – holder af denne form for luksus og velvære, og man kan ganske enkelt aldrig få for meget af det. Desværre er der mange af os, der ikke er helt gode nok til at få prioriteret vores egen velvære og pleje i en hektisk hverdag, hvor der er mange andre ting at se til. 

Kan du ikke finde ud af, hvad du skal give i gave, er velvære i form af et gavekort derfor et godt bud, som helt sikkert vil falde i god jord. Gavekortet kan være på alt lige fra en ansigtsmaske hos en professionel til et decideret spaophold, og derfor kan denne gave også gives uanset budgettet. Vil du også gerne selv forkæles og nyde lidt kvalitetstid, kan du med fordel tage med den heldige gavemodtager. Det vil hun helt sikkert sætte pris på.