Lej eller lease en kaffemaskine med muligheder for masser af tilbehør

Det kan virke uoverskueligt at skulle til at købe sig en kaffemaskine. Samtidig kan det virke, som om der ikke er et andet valg. Kaffen er jo uundværlig i din virksomhed. Ifølge Megafon drikker danskerne mere kaffe end vand, når de er på arbejde. Det er sikkert noget, du kan nikke genkendende til. Hvis du vil give dine ansatte mulighed for at få den kaffe, de gerne vil have, behøver du faktisk ikke købe den. Hos Dankaf tilbyder de, at du kan leje eller lease en kaffemaskine, så du slipper for den store investering. Dankaf tilbyder tilmed en service, der går i sømmene på din maskine, så du slipper for at skulle holde den ved lige. Den klarer de. Du kan også få forskelligt tilbehør til din kaffemaskine, så den passer til dit behov. Læs mere om Dankaf her

Tilbehør tilpasser kaffemaskinen til dig og din virksomhed

Der er næsten millioner af muligheder for tilbehør, du kan få med, når du lejer eller leaser en kaffemaskine hos Dankaf. De ved godt, at kaffe er mere end bare kaffe. Det ved du også. Det kan være, at du nyder et lille stykke chokolade til kaffen. Bruger du mælk til kaffen? Dankaf tilbyder både økologisk og konventionel mælk samt forskellige typer af kaffesødere og kaffemælk, som er pakket enkeltvist. Der er ganske enkelt alle muligheder at vælge mellem. Mulighederne strækker sig længere endnu. Det indebærer for eksempel også: 

  • Engangsservice
  • Hygiejneartikler
  • Rengøringsartikler
  • Kaffe og te filtre
  • Kander og kolber

Udvalget spænder sig vidt. Du behøver naturligvis ikke det hele. Det er en fordel at tale med en af Dankafs eksperter, så du får det med hjem, du skal bruge.

Service, så du slipper for det besværlige

Selvsamme eksperter kan du få brug for, når kaffemaskinen skal vedligeholdes. Service er bagsiden af medaljen, men Dankafs kaffeeksperter kører ud og gør din kaffemaskine klar.