Står parforholdet på standby? Så er her 4 metoder du kan bruge til at puste liv i parforholdet denne sommer

Når nyforelskelsesfasen er overstået, og man skal lærer at få en hverdag til at fungere mellem 2 personer. Så kræver det hårdt arbejde, og det er ikke altid en dans på roser, at holde liv i ’gnisten’. På denne side kan du læse om 4 simple metoder, som I kan benytte for at puste liv i parfoldet. 

Metode nr. 1: giv hinanden et kompliment

Det kan være svært i en stresset hverdag, fyldt med både arbejde, indkøb, madlavning og tusind andre ting, at huske de små ting, som at give hinanden et kompliment. Hvis I begynder at give hinanden flere komplimenter, så vil jeres overskud og humør helt sikkert opleve en stigning. 

I kan opnå mange ting ved at give hinanden flere komplimenter i hverdagen, I vil faktisk også leve længere. Når man modtager et kompliment, så stiger ens humør og der udgives derfor flere endorfiner i ens hjerne. Når du får udgivet flere endorfiner i din hjerne, så vil du ikke blot blive gladere og få mere energi, du vil faktisk også få et bedre immunforsvar. Når dit immunforsvar bliver stærkere, er du bedre beskyttet mod mange forskellige sygdomme, og kan derfor leve længere.

Metode nr. 2: giv hinanden en ”bare fordi” gave

De bedste gaver er dem som vi får ”bare fordi”. Når du får en gave på et tidspunkt, hvor du slet ikke havde forventet det, så betyder det bare så meget mere, end når du får en gave på din fødselsdag, juleaften eller på en anden mærkedag. Så hvis du virkelig vil give din partner et smil på læben, så giv en gave på en helt almindelig torsdag, bare fordi. Det behøver ikke være noget stort, det skal bare være noget, som betyder at du har tænk på dem. 

Det kan f.eks. være et lille stykke tøj fra en webbutik som Online Mode, det kan være et nyt computerspil, det kan være en lille parfume, mulighederne er ligeså uendelige, som det smil du sætter på din partners læber, når du giver en ”bare fordi” gave. 

Metode nr. 3: prøv noget nyt – tag samlejet ud fra soveværelset

Hvis du tænker over det, hvornår har du og din partner så sidst prøvet noget nyt, når det kommer til sex? Hvis I har været sammen i lang tid, og ikke prøver noget nyt engang imellem, så er der ikke noget at sige til at jeres sexliv står lidt på standby. 

Hvis I vil pifte sexlivet lidt op, så kan I f.eks. prøve nogle nye stillinger I ikke har prøvet før, rollespil, klæd jer ud i noget tøj som I synes er frækt eller ryk hele samlejet ud af huset. 

Metode nr. 4: tag på en date om måneden

Hvor lang tid siden er det, at du og din partner har været på en date? Ikke bare en tur i biffen eller en aften med god mad sammen med ungerne, men en rigtig date? 

Prøv på at finde tid, mindst en gang om måneden, til at tage ud og lave noget sammen, hvor I begge to gør jer fine for hinanden, I kan jo lade som om det er en første date, hvilket tøj ville I tage på til dette? 

Ved at bruge nogle af disse metoder, så finder I med garanti den gamle gnist frem i parforholdet igen. Lær meget mere parforhold på gentlemand.dk.