Har du husket boligadvokaten?

Det er vigtigt, at man har boligadvokaten ved sin side, når man skal til, at finde ny bolig. Det er dog et overset aspekt af mange, når de skal købe ny bolig.

Boligadvokaten er faktisk din skillevæg mellem et godt boligkøb og et dårligt boligkøb.

Hvorfor boligadvokat?

Når du skal ansætte en boligadvokat, så er det naturligvis altid til dit eget bedste. Det er nemlig sådan at når du skal vælge en boligadvokat, så er det for at have en ved din side. Med en boligadvokat kan du være sikker på der er styr på alle aspekter af boligkøbet, især den juridiske del af købet.

Med en boligadvokat ved din side, kan du altså gå selvsikker til besigtigelsen, samt sove godt efter underskrevet købsaftale.

Hvad skal en boligadvokat bruges til?

Det er vigtigt du undersøger den enkelte boligadvokat fordi, der er nemlig en stor forskel på de forskellige virksomheder.

De giver forskellige ydelser, samt meget forskellige priser. Det eneste som du kan være helt sikker på er, at når du skal ansætte en boligadvokat, arbejder de til din fordel.

Kigger du f.eks. på Hviidadvokater, så kan du være sikker på du får hjælp fra starten af boligjagten, og helt frem til alle papirerne er blevet underskrevet.

Din boligadvokat kan også hjælpe med besigtigelsen. Professionel hjælp ved besigtigelse er en meget god ide, fordi at du så kan være helt sikkert på, at der ikke bliver overset noget.

Hertil kan boligadvokaten vurdere om du burde få en byggesagkyndig med over for at vurdere eventuelle skader, og hvad du kan regne med af pris.

Boligadvokaten hjælper helt fra starten af handlen. Når du får de første dokumenter fra ejendomsmægleren, skal de nemlig bare sendes ind til boligadvokaten. De laver et grundigt juridisk tjek, samt vurdering omkring handlen. Hertil kan de med deres juridiske know-how, se hvorvidt der er nogle yderlige dokumenter som mangler, så vil din advokat fremskaffe disse.

Når alt er blevet gennemgået, så får du et opkald fra din advokat som giver dig en skarp vurdering af handlen. Din advokat rådgiver dig til de absolut bedste beslutninger, for at du så kan sende handel ind til ejendomsmægleren med alle nødvendige betingelser.

Dernæst sørger boligadvokaten for, at alt i forhold til betalingen sker så sikkert som overhovedet muligt. De sørger for, at pengene bliver deponeret på de nødvendige kontoer, samt pengene ikke bliver betalt før overtagelsesdagen.

Priser

Priserne for en boligadvokat kan variere meget.

Det er er her vigtigt, at man ikke falder for den første og billigste advokat. Hvis det er for billigt til at være sandt, så er det det nok også. Det er vigtigt man undersøger dybdegående hvad man betaler for, det er nemlig vigtigt at du får en ’alt i en’ pakke.

Hvis du ikke får dette, så kan du nemlig meget hurtigt komme ud i en situation, hvor du bliver nødt til at skulle købe andre nødvendigheder som tilvalg. Her kan det hurtigt blive en meget dyr pris.

Derfor er det vigtigt man ikke spare for meget på boligadvokaten. Hvis man ikke lige har pengene til, at betale boligadvokaten, så kan man med fordel bruge Sparxpres. Når du bruger Sparxpres, så kan du være sikker på du får nogle af markedets bedste renter samt vilkår.