Prøv det nye Battlefield 5 nu

Det er ikke andet end få måneder siden, at EA udgav sit nyeste skud på Battlefield-stammen, som har været længe ventet blandt mange. Der har været store forventninger til udgivelsen af det nye Battlefield 5, som har sendt blandede signaler inden sin udgivelse.

Men nu er spillet her, og det høster roser fra mange anmeldere, som især er vilde med den gode grafisk samt de fantastiske lydeffekter. I det nye Battlefield 5 har EA valgt at tage spillerne tilbage til 2. verdenskrig, hvilket lægger op til en masse muligheder for spillets gameplay. Her får man nemlig muligheden for at opleve nogle fantastiske køretøjer og ikoniske våben, som stammer tilbage fra tiden under 2. verdenskrig. 

Derfor er der altså noget at komme efter, hvis man tidligere har været fan af Battlefield spillene, som tager os igennem historiens blodige krige. Hvis man ikke tidligere har forsøgt sig med at spille Battlefield, men man godt kunne tænke sig at prøve kræfter med et krigsspil, så er Battlefield 5 i hvert fald et spil, som man bør overveje at komme i gang med. Inden man har set sig omkring, så er man nemlig revet med i hele universet og har brugt adskillige timer med spillet.

Oplev det fantastiske online univers

En vigtig funktion, som ethvert ambitiøst krigsspil naturligvis også skal have, er et sjovt og udfordrende online univers. Også her er Battlefield spillene tidligere kendt for at bidrage med nogle rigtig gode spiloplevelser. Hvad angår det nye Battlefield 5, så skuffer multiplayeren heller ikke i denne omgang. 

Battlefield 5 bidrager nemlig med et meget spændende og veludviklet online univers, hvor der er mulighed for at spille et stort udvalg af baner. Banerne tager plads rundt omkring i hele verden, og man kan eksempelvis veksle imellem tætte bykampe i Rotterdam og store åbne områder i de norske fjelde. 

Blandt de forskellige multiplayer gamemodes, som Battlefield 5 tilbyder, finder man naturligvis den klassiske conquest, hvor to hold kæmper om at erobre forskellige steder af banen. Som en afveksling til den klassiske gamemode kan man også forsøge sig med den udfordrende gamemode ’Grand Operations’. Her skal man se det sådan, at spillet foregår over flere dage, hvilket bliver udtrykt ved at man spiller tre spil i træk, som alle er en del af en sammenhængende mission. Denne i forvejen kendte gamemode har dog fået et nyt element, som hedder ’Final Stand’, hvilket forekommer når holdene til slut står meget lige. Her har spillerne kun ét enkelt liv og kan ikke respawne.

Køb Battlefield 5 til PC eller XBOX

Hvis man kunne tænke dig at prøve kræfter med den nyeste Battlefield version fra EA, så kan man flere steder finde Battlefield 5 på nettet. I tilfælde af at man kunne tænke sig at spille Battlefield på sin PC, skal man dog være opmærksom på de høje systemkrav. Det kræver nemlig meget af ens maskine at få en god spiloplevelse med Battlefield 5. Blandt andet er det anbefalet at bruge en PC med en i7-processer, 12 GB RAM, 50 GB fri diskplads samt andre specifikationer.