Her finder du elektrikere, der gør deres arbejde for spændingens skyld!

Hos Sticker-el elektrikerfirma finder du dygtige el-installatører med mere end 50-års erfaring, der har fokus på sikkerheden og højt kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Med de mange års erfaring, bredde kompetencer og et godt sammentømret team med autoriseret elektrikere, kan de montere alle former for el-arbejde med stolthed, og naturligvis efter gældende lovgivning, både for privat og erhverv. De fleste af deres ansatte har fejret 25-års jubilæum hos dem, og det gør, at de kender hinanden godt, og med sikkerhed ved, at opgaverne bliver løst sikkert og effektivt hver gang.

De ved, at når man kombinerer kvalitetsarbejde med god service, får man glade og tilfredse kunder, og hos dem, kan du være sikker på, at dit el-arbejde er i de tryggeste hænder. Kunderne kan tegne en serviceaftale, og herved kan man eksempelvis få udført lovpligtige eftersyn. Hos dem er man sikret god kvalitet og service, og de sørger altid for, at man er tryg, når man samarbejder med dem. De finder det spændende og sætter en stor ære i at hjælpe sine kunder og finde lige præcis de løsninger, der passer til deres kunders behov. Bare dét, at de finder det spændende giver en tryghed og viser, at de vil gøre alt for at levere den bedste kvalitet! – ”Vi gør det for spændingens skyld”.

De står derfor altid klar til at hjælpe, hvad end dit el-projekt er – Det betyder altså, at de altid er klar til at rykke ud, også ved akutte behov, og passer og tilser installationer med lige præcis den frekvens, kunden ønsker.

De går højt op i, at alle mennesker har behov for god og stabil belysning og har udført opgaver med belysning for alle typer kunder. De kan derfor give en yderst professionel vejledning, uanset om man ønsker belysning til butik, privathjem, lokaler og meget, meget mere.