Alt du skal vide om B2B leadgenerering

Er du virksomhedsejer? Så er du helt sikkert meget afhængig af, at dine kunder besøger din hjemmeside og får interesse for det produkt eller den service, du kan tilbyde. Måske har du allerede mange besøgende, såkaldte leads, på din hjemmeside, men ved ikke helt hvordan du skal håndtere disse. Med LeadScoreApp til leadgenerering kan du få et større kendskab til dine potentielle og nuværende kunder og dermed øge dit salg. Netop derfor er det en fordel at bruge leadgenerering, og herunder finder du alt, hvad du skal vide om B2B leadgenering og LeadScoreApp.

Hvad er leadgenerering?

Et lead er en besøgende på din hjemmeside. Det kan være en potentiel kunde, en nuværende kunde eller en der er interesseret i at lære din virksomhed bedre at kende.

Måske har du allerede værktøjer til at måle dine leads på hjemmesiden. Men kender du også leadets navn? Og hvilken virksomhed leadet repræsenterer? Nej vel? Så kan leadgenerering netop hjælpe dig med at identificere leadet. LeadScoreApp er en række værktøjer som identificerer leadet med navn, stillingsbetegnelse, firmanavn med mere.

LeadScoreApp’en henter oplysninger om leadet på offentlige medier som f.eks. LinkedIn, Facebook og lignende, så du får oplysninger, der er unikke og relevante for dig for at kunne skabe kontakt til kunden.

LeadScoreApp’en tracker også leadets adfærd på din hjemmeside, og dette kan være meget værdifuldt for dig. Når du både kender leadets navn og til leadets adfærd på hjemmesiden, kan du lave personligt målrettet markedsføring til leadet. Har et lead f.eks. besøgt en side på din hjemmeside, hvor du informerer om det produkt eller den service, du sælger, så har du efterfølgende mulighed for at lave målrettede mails til leadet. I disse mails kunne du f.eks. uddybe informationen, fortælle mere om virksomheden og lignende. Disse mails kan LeadScoreApp hjælpe med at sende helt automatisk ud til kunden, så snart et lead er identificeret og tracket.

Derfor skal du bruge leadgenerering

Er du stadig ikke helt sikker på, om du skal bruge LeadScoreApp? Så får du herunder nogle gode grunde til at bruge leadgenerering:

  • Leadgenerering kan hjælpe dig til at øge dit salg. Ved at identificere leadet med navn, firma osv. samt at kende til leadets adfærd på din hjemmeside, har du en helt unik mulighed for at lave målrettet markedsføring til kunden. Denne målrettede markedsføring kan give leadet mere information om din virksomhed samt opbygge en tillid, som i sidste ende kan føre til, at du får solgt dit produkt til kunden.
  • LeadScoreApp’en identificerer både potentielle og nuværende kunder. Måske opdager du ved hjælp af app’en, at en af dine nuværende kunder har vist interesse for et andet produkt på din hjemmeside. Denne information er guld værd, idet du herefter kan kontakte kunden og give yderlige oplysninger om produktet. Det øger dine kunders tillid til din virksomhed og vil forhåbentlig føre til mersalg.

 

Endelig kan du, inden du beslutter dig, prøve en gratis demo for at se om LeadScoreApp er noget for dig.