Sommerens solbrille trends

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og inden længe er det tid til at finde solbrillerne frem. Men hvad er dette års trends inden for solbriller? Svaret er, at der mange modeller, klassiske såvel som mere moderne, som vi vil se meget af i dette år. Et bud på hvilken slags solbriller, der vil slå igennem og være at finde de fleste steder er:

 

  • Cat Eyes solbriller
  • Runde briller
  • Sorte og gule glas
  • Små solbriller (både horisontale og triangulære)

 

Der burde altså være rig mulighed for at finde et par solbriller, som både er moderne og som passer ind i din stil.

 

Beskyttelse mod UV-stråler

Der er selvfølgelig dem, der bruger solbriller, fordi det passer ind i deres stil, og de bliver brugt som en accessoires, men solbriller er generelt vigtige i sommermånederne, for at beskytte ens øjne mod UV-stråler. UV-stråler er skadelige, og ligesom man bruger solcreme for at beskytte ens hud mod solen, så er solbriller stort set den eneste måde, hvorpå man kan beskytte sine øjne mod solen. Samtidig kan det også få ens øjne til at slappe af, så man ikke går om kniber øjnene sammen. Hvis man går og kniber sine øjne sammen hele dagen, kan man få hovedpine, hvilket man nok helst vil undgå. Derfor kan solbriller være rigtig behagelige at have på, samtidig med at de giver et personligt touch til ens look.

 

Hvordan finder jeg de bedste solbriller?

Når man skal finde et par nye solbriller, er der en del ting som man skal tage højde for, og her kan Optik Team hjælpe. Læs mere om deres solbriller her. Solbriller kan fås med styrke, til sport, til hverdag og til bilkørsel. Der findes mange forskellige slags, og det er med at få den rigtige vejledning, så man ender med et par solbriller, man kan bruge i mange år.