Leder du efter kvalitetsbevidst tøj i udsøgte materialer?

Birgitte Herskind by Birgitte Herskind

Birgitte Herskind er kvinden bag tøjmærket af samme navn, ’Birgitte Herskind’.

Birgitte Herskind er yderst omsorgsfuld, når det kommer til fremstilling, pasform og håndværk af de forskellige designs bag hendes tøjmærke ’Birgitte Herskind’. Det betyder altså, at Birgitte Herskind kan tilbyde tilgængelig luksus og en komplet garderobe til kvinder i alle aldre. Mærket ’Birgitte Herskind’ blev etableret i 2013 og holder i dag til i et kreativt designstudie i hjertet af Danmarks hovedstad, København.

København, som er kendt for ’det pulserende København’, er også Birgitte Herskinds egen base, samt kilde til inspiration for hendes detaljerige og farvefulde designs. I hendes kreative designstudie leverer Birgitte Herskind sin drøm om at skabe tøj af en høj kvalitet til kvinder i udsøgte materialer, som balancerer det klassiske med det cool. Hun er kendt for designs i nytænkende print i en stil der formår at kombinere det klassiske med det moderne – og det elegante og eksklusive med det rå, i designs, der altid er påklædelige og i høj kvalitet.

Birgitte Herskind vægter høj kvalitet i højeste prioritet og brænder især for smukke italienske metervarer.

Hos BA10 kan du finde de nyeste og mest populære designs af mærket ’Birgitte Herskind’ – og her er der rig mulighed for at finde netop dine favoritter fra det eksklusive brand. BA10 har en hurtig leveringstid – alle ordrer bestilt inden kl. 13.00 sendes samme dag. Ordrer indgået efter kl. 13.00 bliver sendt den følgende dag. Det vil sige, at leveringen i Danmark tager 1-2 hverdage – levering i Europa tager 2-6 hverdage og levering i resten af verdenen tager 3-6 hverdage. Man kan også vælge at få sin pakke leveret til butikken BA10, der har beliggenhed i Aarhus C, og hente den 24 timer efter man har bestilt sine varer.