Leder du efter et bredt udvalg af cykeltøj i høj kvalitet?

En cyklist garderobe bør indeholde; Svedundertrøje, cykeltrøje, cykelshorts, cykelsokker, armvarmere, benvarmere, vest eller vindjakke, hjelm, cykelsko, skoovertræk og cykelhandsker, så man er klar til sine cykelture på veje og stier – dette kan designcykler.dk hjælpe en med, med deres store udvalg af cykeltøj.

 

Hvorfor kan det være en stor fordel at have dette i sin garderobe?

En cykeltrøje er en stor fordel, da de fleste cykeltrøjer har lommer på bagsiden, hvor man eksempelvis kan have en tegnebog, telefon, forfriskninger og så videre i.

Hvis man cykler på kølige morgener er et par armvarmere en utrolig god tilføjelse til sin cykeltrøje.

Når man cykler i koldt vejr har man brug for cykelbukser med lange ben, ellers kan man som et alternativ supplementere med benvarmere til sine korte cykelshorts.

Hvis man har en vindtæt jakke med lange ærmer til, kan man cykle ned til et par grader over frysepunktet. Skulle man rende ind i regnvejr eller i køligere temperaturer, er der jakker, der egner sig specielt til dette.

Man bør altid bære cykelhandsker, da de hjælper med at beskytte ens hænder mod hudafskrabninger under eventuelle styrt.

Man kan med den fordel at beskytte sine fødder fra regn og kulde, bruge et par overtrækssko, som samtidig beskytter ens cykelsko mod snavs og vand.

En cykelhjelm vil beskytte hovedet i en ulykke, og det er derfor vigtigt, at den sidder komfortabelt, og ikke vejer for meget. Design Cykler har kompetencerne, efter mange år i branchen, til at klæde en ordentligt på til ens næste cykeltur – det er bare om klikke ind og se deres store udvalg af kvalitetscykeltøj!

 

Hos Design Cykler forhandler de kun cykeltøj af høj kvalitet, som de selv kan stå inde for. Design Cykler sender fragtfrit til hele landet. Leveringstiden er normalt cirka 2-7 hverdage.