Sådan indretter du din nye restaurant eller café bedst muligt

Går du lige nu med tankerne om at starte en lille café nede på hjørnet, eller har du allerede taget valget om at åbne din egen restaurant? Det kan også være, at du allerede har en restaurant, men mangler fornyelse og forandring. Uanset hvad, så er der nogle forskellige veje til at få indrettet dit spisested bedst muligt. Først af alt, så er det værd at nævne, at det virkelig gavner at bruge lidt ekstra penge på alt det grove som møbler og service. Gå efter at skabe et look og en stil fremfor at gå efter det billigste, for det kan mærkes, når man træder ind i din restaurant eller café. Det betyder ikke, at det behøver at være sindssygt dyrt at starte op, men blot, at prisen ikke skal være det udelukkende fokus.

3 tips til en gennemført restaurant/café

Det behøver ikke være kompliceret at få skabt en gennemført restaurant. Med nogle få tips, så kan du hurtigt få skabt et godt sted, som matcher dine ønsker.

  • Udvælg nogle lækre møbler. Skal der være stole, sofaer, bænke, borde? Hvad end det er det ene eller det andet, så udvælg nogle, som er i lækker kvalitet og som matcher til den stil, du ønsker at få skabt. Et bord er f.eks. ikke bare et bord. Skal dine borde kunne stables, eller skal de være egnet til udendørsbrug? Passer det bedst til stilen, at de er runde eller firkantede, eller noget helt tredje? Hos restaurantinventar.dk er det muligt at få plankebordplader i alle kvaliteter og mål. Der er noget til enhver smag, og de kan desuden speciallave alle bordplader, så det passer til lige netop din café.
  • Udvælg din service nøje. Tallerkner, glas, bestik mm. skal igen matche den stil, du ønsker at få skabt. Overvej hvad det er du servere og hvilken type service, der vil passe bedst dertil. Skal der være rustikt, mørkt stentøj, eller passer det bedre med almindelige, hvide tallerkner?
  • Udvælg én stil og gå efter den. Noget af det, som kan være mest utiltalende, når man som kunde kommer ind i på en café er, hvis der er fuldstændig stilforvirring og ingen sammenhæng. Hvis farverne slet ikke passer sammen, eller hvis indretningen peger i alle mulige forskellige retninger. Udvælg derfor én stil og gå fuldstændig efter den. Det vil skabe et mere eksklusivt look, og man vil som kunde med det samme kunne mærke, at er er der styr på tingene.

Indretning er ikke alt

Selvom man kan komme langt med en lækker, sammenhængende indretning, så er det alligevel ikke alt. Det aller vigtigste i en restaurant eller café er, at medarbejderne er glade, imødekommende og yder en god service. På den måde kan man komme rigtig langt, selv hvis selve rummet har et par mangler. Hvis man så har både en lækker indrettet café og imødekommende medarbejdere, så kan det kun blive en succes!