3 tips til at få styr på dit budget og spar penge

Der findes utroligt mange råd derude, hvor du kan læse hvordan du kan lave et godt budget, og hvordan du kan spare penge. Men ofte så står der de der råd, som du har læst i aviserne en million gange. Derfor vil jeg i denne artikel prøve at komme med nogle af mine egne måder at lave mit budget og på den måde spare penge i hverdagen, uden at jeg bemærker at jeg mangler noget.

Her får du mine 3 tips.

 

Find de lette daglige måder at spare penge

Der findes utroligt mange måder derude, hvor du kan spare penge hver eneste dag, uden at du bemærker det i hverdagen. Det der er problemet med at spare penge, er at du føler at du kommer til at mangle noget i hverdagen, men det behøver du altså ikke. Du kan faktisk komme til at spare ret mange penge i dit budget, uden at du skal gøre særligt meget for det. Du kan på mange blogs derude, som eksempelvis https://stabilokonomi.dk/ læse en masse af Marks måder, som han spare penge på i hverdagen, som ikke går ud over hans familie og hverdag. Du kan også sagtens tage på ferie, flere gang om året, selvom du lægger penge til side hver måned. Det hele handler om struktur og plukke de lavt hængende frugter.

 

Gennemgå dit budget 1 gang om året

Når du skal gennemgå dit budget denne ene gang om året, så skal du kigge efter poster, som du måske ikke tænker over er særligt dyre. Måske er det et Netflix abonnement, som koster 99 kroner om måneden og som du faktisk ikke bruger, fordi i hjemme hos jer kun bruge Viaplay. Eller måske så er det nogle skjulte omkostninger som du ikke tænker over, men som faktisk koster ret meget. Eksempelvis din bank, hvor du faktisk kan spare ret mange penge ved at skifte bank og på den måde spare penge. Læs eksempelvis en artikel som denne: https://www.laanekassen.dk/skift-bank-spar-penge/ som går i dybden med netop dette.

 

Brug sammenligningstjenester

Der findes et kæmpe udvalg af tjenester derude, hvor du kan sammenligne de forskellige priser derude på alt lige fra mobil abonnementer, til forsikringer og tv abonnementer. Her bør du også minimum en gang om året gennemgå dine regninger og se om du kan spare noget på den måde. Årsagen til at de er smart, er fordi de forskellige services og tjenester udmærket godt ved at det hele afhænger af prisen og du derfor kan få den ultimativt laveste pris på lige præcis de tilbud de giver der, fordi der som regel er mellem 2 og 3 forskellige der giver tilbud. Her afhænger det af at være billigst for at få kunden.

Du bør prøve det, og se hvor meget du kan spare på dine regninger. Du kan også læse vores anden artikel om sammenligningstjenester her.