Langt hår natten over? Sandheden om extensions

Rigtig mange kvinder går og drømmer om at have en manke, som kunne gøre Rapunsel misundelig. Men den sørgelige sandhed er, at det for mange kvinder er noget nær umuligt at vokse håret langt – eller i al fald så langt, som de drømmer om.

 

Og der er faktisk en løsning på problemet. Med hår extensions kan du få langt hår natten over. Men er det virkelig så fantastisk, som det lader til at være? Det får du svaret på her.

Hvorfor er langt hår så populært?

Mange af os kæmper en lang og sej kamp for at gro vores hår langt, smukt og sundt. Men de fleste af os ender med at give op og i stedet holde det kortere – det kræver nemlig rigtig meget pleje og omsorg, hvis man gerne vil have langt og ikke mindst sundt hår.

 

Men hvorfor er det lange hår så populært? Det skyldes faktisk noget, der er dybt forankret i menneskets historie. Det lange, sunde og blanke hår signalerer nemlig sundhed – og ikke mindst ungdom. For en ung kvinde, der kan vokse håret stort, tykt og blankt, er i stenalder-regi en sund kvinde (der kan føde nogle sunde børn!).

 

Blandt andet derfor er der også en idé om, at når kvinder runder en vis alder, er det lange hår upassende – og så lader mange lokkerne falde for et kortere frisure.

Extensions er den nemme vej til langt, smukt hår

Der siges både gode og dårlige ting om extensions, men gør man det rigtigt, kan man få langt og smukt hår – også uden, at det skader ens eget hår.

 

Det kan være en hjælp, hvis man ønsker at vokse det længere, fordi man nemmere kommer igennem de akavede faser.

 

Mange vælger også at investere i extensions, hvis deres eget hår er slidt, eller hvis de bare ønsker forandring.

Du kan få hår extensions til dit behov

Hår extensions findes i alle mulige forskellige former. Du får overblikket over de mest populære typer, og hvad der er særligt ved dem, lige her:

 

Clip in extensions kan du nemt selv sætte i og tage ud af håret igen. Det er en god løsning, hvis du en enkelt dag ønsker mere volumen eller længde. De må dog ikke sidde i håret mere end en dag, da de ellers slider håret. Håret klipses på med små spænder.

 

Tape on extensions er en mere permanent løsning, som simpelthen “limes” i håret ved hjælp af en helt særlig tape. Tape-systemet er særligt godt til tyndt eller fint hår, da de næsten ikke er til at spotte i håret.

 

Hårtrenser er nok den mest anvendte metode. Hårtrenser kan sætte i håret på flere forskellige måder, da hårtrenser egentlig bare er selve håret – og så kan du selv vælge, om du vil lave dem til clip ins eller en mere permanent løsning såsom hot fusion, cold fusion eller noget helt tredje.