Sådan indretter du en fed hjemmebiograf i dit hjem

Elsker du at smide dig på sofaen og se en god film med kæresten eller vennerne? Har du et ekstra rum, som du ikke ved, hvad du skal bruge til, eller god plads i et hjørne af stuen, så vil du nyde dine film endnu mere, hvis du får indrettet en fed hjemmebiograf. Så er der dømt ægte biografstemning. Her giver vi dig en række tips til, hvad du skal huske, når du indretter din helt egen hjemmebiograf.

Gå ikke ned på lyd

For at få den optimale filmoplevelse må du ikke gå ned på lydudstyr. Med en fed og dekorativ gulvhøjttaler af høj kvalitet kan du være sikker på, at du kommer til at sidde med følelsen af at være i biografen, når du ser en film, som du bliver grebet af. Husk altid på, at prisen gerne følger kvaliteten, når du køber lydudstyr. Så her kan det faktisk godt betale sig at betale noget ekstra – det bliver du glad for i længden.

Gigantisk lærred eller skærm

Du kan få en rigtig god filmoplevelse, hvad enten du er til en skærm eller et lærred. Det vigtige er her, at du anskaffer dig en skærm eller et lærred, der er kæmpe i størrelsen, og at kvaliteten er i top. Så kan det ikke gå galt, når du smækker en film på. Det er bare ikke det samme at se en film på en lille skærm, så derfor skal du op i en stor størrelse.

En popcornmaskine, der laver gode popcorn

Du kan selvfølgelig sagtens nøjes med en gryde og lidt olie, men skal der være fest, så lad der være fest. Med en popcornmaskine bliver det endnu sjovere at lave popcorn, og de venner, som du inviterer over til filmhygge, vil sikkert synes, at det er god lir med en maskine, der kan poppe popcorn til jer – præcis som når I står i kø i kiosken i biografen.

En sofa med plads nok til alle

En lille to-personers sofa har ikke plads til mange filmelskere, og der er som regel heller ikke rigtig plads til at slænge sig. Vil du gerne gøre det ekstra komfortabelt at se film i din hjemmebiograf, vil en vaskeægte flyder af en sofa kunne sætte prikken over i’et. Her kan der være plads til mange, og er der kun en eller to filmelskere til stede i din hjemmebiograf, er der masser af plads til, at de kan både sidde eller ligge ned.

 

Har du ikke meget plads i din hjemmebiograf, kan du også sagtens supplere med nogle madrasser, som du kan slæbe ind. En foldemadras er nem at have med at gøre – og på den kan du både sidde og ligge fremragende godt.

 

Når du har styr på både lyd, lærred og sofa, er der kun en ting tilbage. Og det er at sætte gang i popcornmaskinen og lade duften af nypoppede popcorn sprede sig. Rigtig god fornøjelse.