Husk at gøre noget godt for dig selv

I en stresset og travl hverdag er det vigtigt at prioritere de små lufthuller, der kan hjælpe dig med at tanke fornyet energi. Det er ikke meget, der skal til, for at få tanket energidepoterne op midt i et hektisk ræs med børnepasning, madpakker og praktik. Du får her et par tips til, hvordan du bedst tager hånd om dig selv.

Tag en time-out med mindfullness

Midt i det store hamsterhjul er det en god idé, at du en gang imellem trækker stikket og tager en time-out for dig selv. Med et mindfullness kursus kan du få brugbare redskaber til at blive mere nærværende i dine omgivelser og ikke mindst mere modstandsdygtig over for stress.

 

Med bare 20 minutters mindfullness om dagen kan du fylde din krop med indre ro og balance, som smitter af på resten af din hverdag. Find et sted, hvor du kan være uforstyrret og søge ind i dig selv. Du får større overskud og opbygger samtidig evnen til at kunne se, at tanker bare er tanker. Med mindfulness får du også mulighed for at finde frem til, hvad der skaber ubalance i dit liv, og hvad du gør for at minimere den, så du igen får kontrol over dig selv og dit liv.

Få masser af frisk luft

Måske har du konstant dårlig samvittighed over, at de nye løbesko aldrig bliver luftet. Stop med at banke dig selv oven i hovedet over de ting, som du ikke når, og fokuser i stedet på de ting, som du rent faktisk får gjort.

 

Gør det til en vane, at du får frisk luft hver eneste dag. Frisk luft er fornyet energi direkte til din hjerne, og så er det samtidig helt gratis. Hvis du ikke har længere på arbejde, end du kan cykle, hvorfor så ikke hoppe på cyklen i stedet og få vind i håret? På den måde slår du to fluer med et smæk. Det er ikke bare billigere, fordi du sparer masser af penge på benzin, det er også godt for krop og sjæl.

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling eller massage

Af og til skal der lidt ekstra til for at tanke batterierne op. Giv dig selv lov til i ny og næ at få en professionel ansigtsbehandling, massage eller hvad, du nu engang synes, er den ultimative selvforkælelse. Når du får løsnet op i spændte og ømme muskler, smitter det hurtigt af på dit energiniveau. Det samme gælder med en lækker ansigtsbehandling, der påvirker din selvtillid og dermed også dit humør og overskud.

 

Hvis du vil spare penge, kan du på din fridag lave din helt egen hjemmespa med en lækker olie i karbadet, hvor du tager dig god tid til at eksfoliere din hud og smøre dig ind i skønne ansigtsmasker og –cremer. Med en lille hjemmespa-session får du hurtigt fornyet energi til hverdagens mange strabadser.