Fjern lugten fra dine sko og dit tøj med en lugtfjerner

Er du en af de mange danskere, som har oplevet problematikken med uvelkommen lugt på ens tøj, i taskerne eller andet i ens hverdag. Du er langt fra den eneste, og det er til stor gene for den bred gruppe i samfundet. Læs mere her om hvordan du effektivt kan fjerne den dårlige lugt med lugtfjerner.

Hvad forårsager den dårlige lugt?

Mange oplever dagligt irritationen og stor gene ved at ens tøj, på trods af grundig vask, lugter dårlig. Der er mange gode grunde til, hvorfor at ens tøj, sko og andre ting fremstillet af tekstiler lugter. Først og fremmest så kan det skyldes forkert vask. Det kan også være, at man opbevarer ens tøj eller lignende i et fugtigt indeklima eller andet. Der er dog også en bred gruppe, som allerede har prøvet at lægge deres vaskevaner om, og alligevel oplever de den uvelkommen lugt.

 

I sko, tøj og så videre vil der fra naturens side opstå lugt grundet organisk syre. Det er denne syre, som får dit tøj til at lugte. Man kan derfor heller ikke blot vaske tøjet endnu en gang i vaskemaskinen, som man er vant til. Derimod skal man anvende renseprodukter, der går ind i produktet og aktivt gør noget ved problemet.

En lugtfjerner gør underværker

Hvis man ønsker at komme problemet til livs, så skal man investere i en lugtfjerner. Ligegyldigt om der er tale om ens træningstøj eller ens sko, så kan en lugtfjerner gå ind i dybden og få renset tekstilen. Den organiske syre, som danner de lugtgener, som man gerne skulle komme af med, kan fjernes. Et indhold af følgende i en lugtfjerner løser problemet

 

  • Enzymer
  • Mikroorganismer
  • Anioniske tensider

 

Indholdet er altafgørende i kampen om at fjerne lugten. Produktet går ind nemt og effektivt og fjerner den organiske syre. Derved vil lugten altså ligeledes også forsvinde. Man skal dertil ikke bekymre sig om, at man skal igennem den helt store rensning af ens tøj, sko, handsker eller hvad end det måtte være. Brugen af lugtfjerner er ganske enkelt, hvor der anvendes en sprøjte funktion, der er meget brugervenlig. Dertil kan det også nævnes, at det også er meget anvendeligt til ens møbler eller lignende.

Dit helbred er vigtigt

Som ved så mange andre ting i ens hverdag, så er det vigtigt altid at have ens helbred i mente, så man kan holde sig sund og rask. Man kan derfor med fordel vælge en lugtfjerner, som er uden tilsætningsstoffer. Det vil sige, at der ikke skal være parabener, fluorforbindelser eller andet til stede. Miljøvenlige produkter vil man klart have den bedste mavefornemmelse med men på samme tid er det også et klart bedre alternativ for en selv.

 

Der findes efterhånden mange forskellige husmor trick og andet, der efter sigende skulle fjerne forskellige lugte og andet. Man skal dog være meget påpasselig med, hvad man udsætter sit tøj og en selv for. Derfor er det også en idé ikke altid at stole på, at det vil gøre nogen gavn, tværtimod ofte det modsatte.