3 ting du ikke kan undvære, når du har et lille barn

Det er en stor omvæltning, når et lille barn flytter ind i hjemmet. Der er mange ting, der skal købes ind og tages stilling til, inden du er klar til at tage imod det lille nye medlem af familien. Nogle ting er helt uundværlige, når du skal byde et nyt menneske velkommen til verden, men hvilke? Det hele kan være en jungle at finde rundt i. Og når du står som nybagt forælder, er det jo kun det bedste, der er godt nok!

Hvorfor er babyolie vigtigt?

En af de ting, som er helt umulige at undvære, når du har et lille barn, er babyolie. Små børn vil have arp i hovedbunden, og det er derfor vigtigt at smøre den med et godt og blødgørende produkt. Du vil med sikkerhed erfare, at babyolie er en uundværlig hjælp at have ved hånden i en sådan situation, hvor du gerne vil behandle arp på en fugtgivende og nærende måde.

 

Babyolien er på ingen måde svær at anvende. Den er rig på en række forskellige olier samt E-vitamin, og du vil derfor opleve, at den er nem og behagelig at arbejde med. Du påfører olien på fugtig hud –  for når huden er fugtig, kan olien langt bedre trænge ind og have en blødgørende effekt. Du kan også vælge at putte babyolien direkte i badekarret.

 

Når babyolien har haft tid til at virke (den skal minimum sidde et par minutter) kan du med en babykam børste for arp. Det er vigtigt, at du kæmmer forsigtigt, så du ikke ridser barnets hovedbund.

Gå glad i badet

Det er ikke kun babyolie, der er vigtigt at bruge, når du har den lille i bad. Der er også andre ting, som er væsentlige at have stående på hylderne i badeværelset. Du kan eksempelvis ikke komme udenom, at det er godt at have en god og nærende babyshampoo stående.

 

Den kan bruges til både hår og krop og har en blød og dejlig skum, som er godt for den sarte barnehud. Shampooen er samtidig nem at anvende for jer som forældre.

Vinterkulden kan være hård

Når vinteren står for døren, og du skal ud at trille med barnevognen i det kolde vejr, er det vigtigt, at du beskytter dit barns hud mod den bidende frost og kulde på bedste vis. Til det kan du vælge at bruge en fed babycreme, som kan smøres på og efterfølgende fungere som en beskyttende hinde på dit barns sarte hud.

 

Det lyder måske lidt specielt, at en hinde skal lægge sig på huden, men det har den effekt, at huden stadig kan ånde, men vand kan ikke trænge ind. Husk, at du skal smøre cremen på cirka 20 min. inden, du bevæger dig udenfor med dit barn. På den måde opnår du bedst effekt af cremen, som fungerer som en god barriere mod frosten.