Sådan oddser du til årets melodi grand prix

At vædde om penge med en ven kan ofte være spændende at skulle begive sig ud i – hvad enten væddemålet drejer sig om en stor begivenhed inden for sportsverdenen, såsom en fodbold- eller en håndboldkamp, den store oscaruddeling, melodi grand prix, eller måske noget helt andet. Spændingen ved om man mon kan enten tabe eller miste en enten stor, mellem eller en lille sum penge eller andet, er der mange der ofte jagter – for eksempel ved at oddse til store sportsbegivenheder eller til store musikbegivenheder, enten nationalt eller internationalt.

Selve ordet ”odds” er engelsk og handler om, hvor sandsynligt et bestemt udfald er. Når man oddser på noget, vil det altså siger at man gætter på, hvordan udfaldet vil blive – for eksempel hvilket hold der vinder sportskampen, eller hvilket land, til det europæiske melodi grand prix, der må gå hjem med pokalen og vindertitlen.

Ved at oddse kan du derved vinde penge, hvis du gætter rigtigt. Men ved odds til melodi grand prix 2019 gælder det også om at satse på den sang, som ingen andre rigtigt tror på, da en krølle ved at oddse er, at størrelsen på den pågældende gevinst er afhængig af, hvor mange personer der har gættet præcis det samme. Hvis der for eksempel er mange personer, der har gættet på at sangen fra Danmark kommer til at vinde det europæiske melodi grand prix, og de får ret, kommer alle disse personer til at dele gevinsten. Hvis der derimod er meget få personer, som har oddset på at den danske sang går hjem med vinderpokalen, og Danmark så her vinder, kommer disse få personer til at dele gevinsten, og der er derved flere penge til hver enkelt person, der gætter.

Gode råd til dig, der er nybegynder inden for odds

  • Sæt dig godt ind i, hvordan tingene fungerer ved det pågældende, som du ønsker at oddse på, samt hvad de forskellige begreber betyder – så er du klædt nogenlunde på.
  • Begynd i det små. Prøv for eksempel at spille på udfaldet af fodboldkampen, hvor du er nogenlunde sikker på udfaldet, så du har en vis chance for at få gevinst.
  • Spil ikke for særlig mange penge til en start. Det er super ærgerligt at tabe pengene, fordi du burde have vidst mere om, hvordan det hele foregår.
  • Spil kun på noget, som du kender noget til og har forstand på. Så er der størst chancer for at få gevinst.

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt