Test af DAB radioer

Fordelene ved at vælge en DAB+ radio fremfor en almindelig radio, er, at der er flere radiokanaler tilgængelig gennem DAB+ signalet, og du får en bedre lydkvalitet. Men en DAB+ radio kan også indeholde mange andre funktioner, såsom vækkeur eller Bluetooth. Derfor er der blevet lavet en DAB radio test, som gennemgår 5 gode bud på en DAB+ radio samtidig med, at du kan læse mere omkring DAB+ radioers egenskaber.

De fem DAB+ radioer, der bliver gennemgået, er disse:

Hvis du overvejer at investere i en DAB+ radio, så kan DAB radio testen være et godt sted at starte din søgen, da DAB+ radioer varierer både i pris, udseende og funktioner, og testen kommer igennem nogle forskellige modeller.

Hvad skal jeg kigge efter ved en DAB+ radio?

Som sagt findes der mange forskellige egenskaber, som en DAB+ radio kan indeholde, og derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke funktioner, der er vigtige for dig. Måske er du en lydnørd, der kun accepterer en knivskarp lydkvalitet? Eller måske skal du bare bruge et nyt vækkeur, som kan spille lidt radio, imens du gør dig klar om morgenen?

Hvad koster en DAB+ radio?

Som med alt andet elektronik, findes der også DAB+ radioer i alle prisklasser, og prisen på din DAB+ radio vil generelt blive højere, hvis du går op i, at radioen skal have en god lyd eller et bestemt design. Der er nemlig en vis sammenhæng mellem lydkvalitet og pris, og designermærker er også dyre end andre mærker. Derfor kan det være en god ide at lave en liste over, hvilke egenskaber din DAB+ radio skal have samt lave et budget. Derefter kan du undersøge, hvilken radio, der vil opfylde dine krav.