Bring dit barns kreativitet i spil med sjove perler

Alt det, vi får ind som børn, betyder noget senere hen. Børn lærer motorik, kommunikation og kreativitet meget tidligt, og det bliver de ved med. Hjernen skal trænes for, at de udvikler sig godt. Samtidig er det et barn, du har med at gøre, så du kan ikke sætte dem i gang med et stort forløb. De skal have det sjovt. Når du gerne vil give dit barn en god start, så er det derfor oplagt at blande sjov og læring. En sikker måde at fremme dit barns kreativitet er med perler. De er sjove og har mange muligheder for kreativitet. Hyg dig med dit barn med Hama perler, fordi de både giver jer gode stunder og godt fundament for kreativ læring.

Frie folder og gode skabeloner

Hama perler er kreativitet, når det er finest. I princippet kan du sætte perlerne fuldstændig tilfældigt. De kommer i mange farver, så det ender ofte med at blive et samsurium af smukke farver. Dig og dit barn kan male med hele paletten. Perlernes alsidighed er dog ikke at benægte, fordi der også er mange fine skabeloner, man kan følge. Praktisk talt alt. Du kan lave en fin solksikke, en sej ninja eller en hurtig bil. Det tager højst en søgning, så er I i gang. Det er ret sjovt – også for voksne at placere de små perler, og intet slår godt samvær mellem forældre og barn.

En god gaveidé

Det kan være, du ikke har et barn, men et barn i din verden, du holder af? Hama perler kommer også i gaveæsker, som er fantastiske til en fødselsdag. Eller bare som forkælelse. Barnet bliver helt sikker ellevild, og du behøver ikke være forælder for at være med til legen. Alle kan være med og samle sig om at skabe. Det er ganske få ting, der besidder perlernes alsidighed.