Indret uderummet med bord bænkesæt

Vejen er banet for et stemningsfuldt udendørsmiljø med et bord bænkesæt fra InGarden.dk. Et bord bænkesæt kan nemlig danne ramme om mange hyggelige stunder, som enten kan skabes i privaten eller i det offentlige rum. Men uanset hvor du placerer bænkesættet, så vil du glæde dig over en kvalitet, som er i top.

Et alsidigt udendørsmøbel

Når det danske vejr viser sig fra sin bedste side, er det bare med at komme ud og nyde solen. I den forbindelse er et bord bænkesæt et oplagt sted at tage plads – særligt hvis du skal nyde samværet med andre, hvor smagsløgene og ganen skal forkæles med god mad og kølige drikke.

Som nævnt indledningsvis kan et bord bænkesæt benyttes i mange sammenhænge. Hjemme i din egen have kan du placere sættet i en solkrog, der hurtigt vil blive din og familiens favorit uderum. Uderummet kan endda gøres endnu mere hyggeligt, hvis du også benytter dig af blomsterkrukker med et farverigt blomsterflor eller duftfulde krydderurter.

Det er imidlertid ikke kun i det private, at et bord bænkesæt vil være et sikkert hit. Rundt om i landets skoler og daginstitutioner er det let at få øje på forkærligheden til de praktiske sæt, som de mindste spilopmagere kan nyde godt af på legepladsen eller i skolegården. Samtidig er bord bænkesæt ideelle at have på arbejdspladsen, såfremt arbejdspladsen har et tilhørende gårdmiljø eller en have, hvor kaffepausen, frokosten eller måske endda firmafesten kan holdes. Flere og flere restaurationer og caféer har desuden fået øjnene op for de solide bord bænkesæt, ligesom der på enhver rasteplads, i parken samt ved stranden sommetider kan være kamp om siddepladserne.

Siddekomforten og kvaliteten er i top

Uanset hvilket formål bord bænkesættene har, kan de fås i forskellige modeller. Det helt klassiske sæt er naturligvis et bord med to bænke omkring sig. Skal der i stedet samles flere siddende omkring bordet, er det desuden muligt at erhverve sig et bord, hvor der er fire bænke. Ovenikøbet kan disse to modeller fås med og uden ryglæn, hvilket giver dig frie tøjler til at vælge imellem siddekomforten.

Fælles for alle udgaver er imidlertid, at de er vedligeholdelsesfrie. Så når efterårs- og vintermånederne viser sig i kalenderen, skal du ikke være nervøs for dit bord bænkesæt. Alle bord bænkesæt fra InGarden.dk er nemlig produceret i gedigne og holdbare materialer. Så når regnen pisker ned eller når sneen lægger sig som en tung dyne omkring dit bord, tager det ingen skade. Det gør det heller ikke, hvis du kommer til at spilde mad eller drikke på bordet, hvilket næsten ikke kan undgås med tiden, når sættet er i brug. Er uheldet ude, så kan du nemt vaske træet med en opvredet klud. Og på nul komma fem er plankerne som nye igen – klar til at blive anvendt til det næste hyggelige arrangement.