Når du ikke føler dig tilpas i din egen bolig

Det kan være utroligt svært at snakke om, hvis man ikke føler sig glad og tilpas i hverdagen. Det kan skyldes rigtigt mange ting, men især ensomhed er ved at vinde frem i Danmark. Det er ikke en fremgang, som vi kan være særligt stolte af og det er også noget, som vi skal kigge på samfundsmæssigt. For den enkelte person kan det betyde, at man ikke føler sig særligt glad og at man ikke nærer den kærlighed til livet, som man måske godt kunne. Det er derfor vigtigt at få gjort noget ved det, hvis man kan mærke ensomheden.

Det er ikke kun dig

Mange tror, at alle omkring dem har det lige præcis som de gerne vil have det. Realiteten er dog, at mange af os har prøvet at følge os malplacerede til en fest eller følt, at der ikke er nogen, som vil være sammen med os. Det er dog heldigvis sådan, at man kan arbejde med disse følelser og med tiden nå frem til, at man ikke er ensom, men at man føler sig ensom. Forskellen kan dog virke som ren semantik, men det er vigtigt at vide, at det ikke er en del af ens identitet.

Her kan du få hjælp

Det kan virke som en kolossal udfordring at skulle tackle sin ensomhed på egen hånd. Det er derfor utroligt heldigt, at man kan få hjælp til at komme ovenpå igen, hvis blot man ved, hvor man skal lede. Hvis du bor i København eller på resten af Sjælland, så kan du med fordel få hjælp til ensomhed og sørge for, at følelsen kan få langt mindre magt over dit liv. Det at tackle sin følelse af ensomhed og bearbejde den er det første skridt mod at slippe det greb, som følelsen kan have over ens liv.