Sådan indretter du bedst muligt din studiebolig!

Står du og skal flytte hjemmefra for første gang? Når man skal flytte hjemmefra, flytter man ofte i noget, som ikke er så stort, og dette er for mange unge en studiebolig. Derfor er det væsentligt at sørge for, at indretningen er praktisk, for at du har plads til alle dine ting, uden at du føler dig klemt i din nye bolig. Denne artikel kommer med tips og tricks til, hvordan du bedst muligt indretter din studiebolig.

Møbler med flere funktioner

Når man har et lille hjem, er møbler med flere funktioner rigtig praktiske. Herved sparer du plads uden at gå på kompromis med, hvilke ting du vil have i din lejlighed. Dette kan eventuelt være et kombineret spisebord og skrivebord, en puf til bordet som også fungerer som opbevaring eller en sovesofa. En anden smart ting er at anvende taburetter i stedet for stole. Disse kan du nemlig skubbe ind under bordet, når du ikke bruger dem, og på denne måde sparer du plads.

Gør brug af en bogreol

Som studerende har man ofte en masse bøger og papirer, som man skal have opbevaret. Derfor er det en fordel for dig at have en eller flere bogreoler, hvor du kan have alle dine skoleting samlet ét sted. Derudover kan du også sætte andre ting i dine bogreoler, eksempelvis pynteting, for at herved spare plads. Denne fungerer godt både til opbevaring, men også hvis du ønsker dit hjem skal piftes op med ekstra pynteting, for at dit hjem er pænt indrettet.

Anvend spejle

Ser din studiebolig lille ud, og ønsker du at skabe en illusion om, at det er større? Så er en oplagt mulighed at anvende spejle i din indretning. På denne måde fremstår din lejlighed større, ved at der er spejle placeret flere steder i din lejlighed.