Vær altid godt forsikret i trafikken

 

Sponsoreret indhold

 

Som bilist er det altid betryggende at være godt forsikret. Dels for din egen og din bils skyld, men også for dine medtrafikanter. Man ved vitterligt aldrig, hvornår uheldet er ude, da trafikale udfordringer i den grad også afhænger af andre – og ikke kun dig selv.

 

Kører du rundt uden forsikring, bør du slet ikke køre. Men det er heldigvis de færreste, der gør det. Som minimum skal du have en ansvarsforsikring, men ellers e kasko at foretrække, da du er bedre forsikret. Har du optaget et billån for at finansiere købet, forlænger dit pengeinstitut typisk og, at du tegner en bilforsikring, som skal være en kaskoforsikring.

 

Hos NEXT vil de gerne tilbyde deres kunder et bedre alternativ til alle de konventionelle forsikringsselskaber, hvor du kan skræddersy din egen forsikring til dine behov. Er du ikke godt forsikret, er det bare om at komme i gang. Det tager kun få minutter at indhente et tilbud.

Få den hjælp, du har brug for, når du har brug for den

Hvad hjælper det, hvis du har en privat bilforsikring, der ikke dækker det, du egentlig har behov for. Du erfarer måske af og til, at du får stenslag, og du har måske endda været ude for, at hele din forrude skal skiftes. Har du ikke glasskadedækning og dertil selvrisikodækning på glasskade, er det dig selv, der ender med at betale regningen.

 

Hos teknikcar.dk har du også mulighed for at få den dækning, du har behov for. Her finder du også masser af brugbar viden og information om, hvad du bør gøre i dit konkrete tilfælde som bilejer. Få vejhjælp, serviceaftale og reparation til fordelagtige priser.

 

Har du før været ude for en ulykke, ved du, hvor irriterende det er at skulle betale i dyre domme for en skade. Særligt hvis du har valgt en selvrisiko, der er høj, fordi det umiddelbart var den billigste løsning. Men husk, at den billigste løsning typisk ender med at blive den dyreste i længden.

Kør service og reparation på abonnement

Især service og reparation kan være godt tegne et abonnement på. I dag er der så meget leasing, da folk gerne vil kende deres omkostninger. Det kan man sagtens få ved at eje en bil. Nemlig ved at tilkøbe en service- og reparationsaftale.

 

Hver gang der er noget galt med bilen, kører du den på det anviste værksted, du er dækket af, og så tager de sig af problemerne. Du har allerede betalt via din månedlige opkrævning. Det er smart, nemt og giver tryghed.