Forsinket eller aflyst fly? Kræv din kompensation!

Kompensation forsinket fly

Du kan få op til 4.500 kr. i kompensation pr. person. Dette gælder, hvis du er blevet forsinket med mere end 2 timer. Flypenge.dk vil hjælpe dig med at føre din sag imod flyselskabet – de står også altid klar, med deres dygtige medarbejdere, og en kundeservice i top, til at svare på spørgsmål, hvis du nu eksempelvis er i tvivl om dine rettigheder. De kan samtidig give dig indblik, og klarhed omkring din flysag.

 

Om du er berettiget til kompensation fra flyselskabet for et forsinket, overbooket eller aflyst fly, afhænger i første omgang af, om start- og/eller slutdestinationen ligger inden for EU, hvor længe og hvorfor du var forsinket, samt om flyselskabet er registreret i EU – og hvis flyruten går fra indenfor EU til indenfor EU, kan du også altid kræve kompensation.

 

Det er altså sådan, hvis flyruten går fra og til udenfor EU, kan du ikke kræve kompensation. Hvis flyruten går fra udenfor EU til indenfor EU, kan du kræve kompensation, hvis flyselskabet er EU registreret. Hvis flyruten går fra indenfor EU til udenfor EU, kan du kræve kompensation uanset om flyselskabet er EU registreret eller ikke EU registreret

 

Sådan gør du

  • Se om du har ret til kompensation. Det er hurtigt, og nemt at se, om du er berettiget. Det du skal gøre er udfylde deres webformular med oplysninger omkring rejsen og flyforsinkelsen – det er nemt og hurtigt, det koster kun noget, hvis de vinder sagen.
  • Vent mens de behandler sagen for dig. De tager sig af alt papirarbejdet, kommunikationen med flyselskabet og tager dem endda i retten, hvis de nægter at betale din kompensation.
  • Få din berettigede kompensation. De overfører pengene til din bankkonto, når dit erstatningskrav er accepteret – fratrukket deres gebyr. Der er ingen betaling medmindre kravet er succesfuldt – så nemt er det!