Skønne Costa Calida

Den danske sommer er ofte lunefuld. Juli måned byder tit på mere regn og blæst end solskin. Derfor er det dejligt at kunne sætte sig i flyveren og nyde sommerferien under sydlige himmelstrøg, hvor sommervejret viser sig fra en lidt pænere side. En af de mest populære feriedestinationer for solhungrende danskere er Spanien. I denne artikel skal vi kigge på et af de skønneste feriemål i Spanien, nemlig Costa Calida. Man kan blandt andet bestille rejser til Costa Calida hos Hjerting Rejser

 

Historiske byer og perfekte strande

Costa Calida er navnet på den ca. 250 km lange kyststrækning, der strækker sig i Murcia provinsen på den spanske middelhavskyst. Området er kentegnet ved at have kilometerlange hvide sandstrande og hele 315 årlige solskinsdage! Herved er der rig mulighed for, at få lidt farve på den vinterblege krop samtidig med, at du kan nyde en dukkert i det varme azurblå havvand.

Men Costa Calida har meget mere at byde på en afslapning på stranden. I området finder du nemlig flere interessante historiske havnebyer, som eksempelvis fantastiske Cartagena, med det imponerende fæstningsværk Castillo de los Moros. Snyd heller ikke dig selv for et besøg også hovedstaden i regionen Murcia, hvor den smukke katedral skal opleves eller shop amok på markedet i fantastiske Lorca, hvor du også fornemmer historiens vingesus.

En gastronomisk oplevelse.

Regionen byder samtidig på gastronomi i topklasse uanset om du er til tapas eller en lækker paella med friskfangede skaldyr. Udover de spanske klassikere er der også masser af spændende lokale egnsretter, som du bør prøve. Området er desuden kendt for sine skønne desserter og kager, der er fremstillet af mandler dyrket i lokalområdet. Costa Calida byder på et væld af lækre restauranter i alle prisklasser, så der er rig mulighed for at gå på oplevelse i det fantastiske spanske køkken!

Den perfekte feriedestination til ferien med børn og børnebørn

Drømmer du om at invitere hele familien med børn og børnebørn på ferie, er Costa Calida det perfekte rejsemål. Her er nemlig aktiviteter for både børn og voksne. Vil i gerne have en aktiv ferie, er der masser af muligheder for at spille Golf, udforske området på hesteryg, leje cykler tage på fisketure fra båd og mange andre aktiviteter. Uanset om i er til kulturelle oplevelser, en aktiv ferie eller bare vil nyde strandlivet med børn og børnebørn, er Costa Calida et fremragende valg.

Rejs også uden for sæsonen

Men Costa Colida er ikke kun en god feriedestination om sommeren. Er du træt af de mørke og kolde efterårs- og vintermåneder i Danmark, frister området nemlig med temperaturer på den gode side af de 20 grader. I vintermånederne er Costa Calida derfor også perfekt til en afslappende parferie i skønne Sydspanien!. Langtidsrejser til Costa Calida er derfor helt oplagt.