Skub god energi i dit barn på en sansegynge

At blive skubbet af sine forældre på gyngen er et glædeligt barndomsminde for de fleste. Du husker nok selv, at du fik to kærlige håndflader i ryggen, inden du steg til vejrs på gyngen. Det er tidløst og uforglemmeligt. Selvom den klassiske gynge bringer smil frem på læben hos de fleste, så er der et sjovere og bedre alternativ. Sansegynger til børn og babyer kombinerer sjov, komfort og sikkerhed. Du tror måske ikke, at det kan blive bedre end den normale gynge, men sansegyngen er alligevel på mange måder bedre. Det er den specielt, når det er de helt små, vi snakker om.

De rolige ryk på en større overflade

Noget af det særegne ved sansegynge er den store overflade. Hvor du på en normal gynge sidder på en plade, hvor der kun er plads til bagdelen, så har du noget mere plads på en sansegynge. Det gør, at du kan bevæge dig lidt rundt eller måske endda ligge ned, mens du gynger. Det er utroligt afslappende, og det er stadig lige så sjovt at gynge. Sansegynger giver dig også muligheden for at lade gyngen snurre lidt rundt. På den måde bliver gyngeturen sjovere. Lige pludselig har du 360 grader, du ser, mens du roligt gynger op og ned i luften. Det eneste, du har brug for, er en sansegynge og nogle gyngeklare forældre.

En tryggere oplevelse

Selvom de fleste har glade oplevelser på gynger, så kan mange også erindre den dag, de røg af. Det er alligevel noget af en højde for små børn at falde, hvis gyngen er på sit højeste. Sansegynger er tryggere på grund af deres større areal. Det gør, at der er mere plads at være på, og så er det sværere at ryge af. Samtidig er gyngen dybere i midten, så det næsten er umuligt at falde ud.