Klæd dig i moderigtigt sommertøj

Det er endelig sommer, og det skal nydes i fulde drag! Ved at klæde dig i skønt sommertøj kan du få sommerfølelsen helt tæt på kroppen. Når det kommer til sommermoden, så skifter den år for år. Derfor får du her en kort indføring i, hvad der er på mode i sommeren 2019. Du kan let tage et kviklån. Lån penge, så du kan forny din sommergarderobe. Det er lige nu, sommeren er her. Det gælder om at gribe den og hoppe i de sommerlige klæder, før efteråret igen melder sin ankomst.

Blomster og mønstre

Denne sommer bærer for alvor præg af blomster og mønstre. Du vil især se mange løse og luftige kjoler i gadebilledet. Også jakker, skjorter og shorts i striber, skæve mønstre samt stof med store og små blomster har gjort sit indtog. Bærer du en kjole, kan du gøre looket hverdagsagtigt med sneakers. Skal du ud, kan du derimod opgradere med et par smukke stiletter.

Gul og himmelblå

Generelt er farver in, men især gul i alle nuancer og himmelblå er populære farver i denne sæson. Det er farver, der klæder de fleste, uanset om det er til hele dit outfit eller blot enkelte dele. Vær modig, og kast dig ud i at bruge de sjove, skønne farver.

Det praktiske look

Det praktiske look er også blevet populært. Vandresko, vindjakker og safarijakker er samtidig særdeles lækkert at have på, så nu er det tid til at være både velklædt og praktisk. En sjælden luksus!

Din egen stil

Selvom moden dikterer noget forskelligt hvert år, så er det vigtigt, du er tro mod dig selv og din stil. Hvis du ikke føler dig tilpas i noget tøj, så skal du ikke købe det. Velbehag bør spille en rolle for det tøj, du vælger. Din indre følelse vil også skinne igennem og komme til udtryk i det ydre.