5 ting, du skal huske, når du rejser sydpå

Byder din ferie i år på en rejse sydpå, er der også en kuffert, der skal pakkes på et tidspunkt. Nogle kan godt lide det, andre hader det, men ikke desto mindre skal det gøres. Men hvad skal du egentlig huske at pakke?

 

Musthaves til din rejse

 

  1. Alt det praktiske. Selvfølgelig er det først og fremmest godt at have styr på det vigtigste af det hele. Hav orden i alle papirer, husk at veksle penge og pak dit pas med det samme. Hvis bare de ting er på plads, skal det hele nok gå.
  2. Underholdning på vej til og under rejsen. Der skal højst sandsynlig bruges mange timer ved både strand og pool. Det kan dog godt blive lidt kedeligt i længden, så det er godt med noget tidsfordriv. Det kan både være en god bog, et kortspil eller et andet lille spil, der er let at transportere. Det er også rart at have med på selve turen til destinationen.
  3. Solcreme, solcreme, solcreme. Hvis du vil undgå at blive forbrændt første dag, så gør dig selv den tjeneste at huske en solcreme.
  4. Dit yndlingsbadetøj. Næsten lige så vigtigt det er at huske dit pas, næsten lige så vigtigt er det at huske dit badetøj. Selvom det næsten altid kan købes i nærheden af feriesteder, er det nu rart at have dit eget yndlingssæt med hjemmefra.
  5. Børnenes badevinger- og dyr. Er der børn med på rejsen, så husk eventuelt deres badevinger og badedyr. Det kan også altid fås alle steder, men det fylder nærmest intet, så du kan lige så godt pakke det hjemme fra.

 

Vidste du

 

Vidste du, at du faktisk kan få erstatning eller flykompensation, hvis du oplever flyaflysninger eller flyforsinkelser, når du skal ud at rejse.