Få mere tid til dig selv i hverdagen

Hver dag trasker danskerne på arbejde. Hverdagens trummerum er ofte den samme dag ind og dag ud. Mange mennesker føler ikke, at de har tid til sig selv og de sjove aktiviteter i hverdagen. De mange pligter og gøremål hindrer folk i at give sig tid til sig selv. Det er vigtigt at huske sig selv i hverdagen og lave aktiviteter som giver livskvalitet. Det mindsker risikoen for stress og giver en dejlig livsglæde. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du kan få mere tid til dig selv i en travl hverdag.

 

Planlæg dagligdagen

Det kan være gavnligt at lave et skema over dagens gøremål og pligter. Især når du gerne vil finde mere tid til dig selv. Med et skema over ugen og dagen kan du begynde at sortere i gøremålene. Kan nogle af gøremålene vente? Kan nogle af gøremålene effektiviseres? F.eks. kan du vælge at smøre børnenes madpakker om aftenen. Det vil give dig og familien mere tid sammen om morgenen. Så slipper du for stress og jag fra morgenstunden af.

 

Sæt tid af til dig selv

Når du laver skemaet for ugen og dagene, skal du sætte en halv til en hel time af til dig selv. I dette tidsrum skal du kun lave noget, som du synes er sjovt. Det kan være alt lige fra en times yoga, et spil på et online casino eller en god snak med en veninde. Har du svært ved at finde aktiviteter? Lav en liste med ting du holder af. Det kan være små og store ting som f.eks. at drikke en god kop kaffe eller at bage en kage. Det vigtigste er, at det er en aktivitet som gør dig glad.

Du vil hurtig opleve overskud og større livskvalitet, når du tillader dig selv at sætte tid af til selvforkælelse.

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt