Find den helt rigtige vinterjakke, og klargør dit vinteroutfit.

Denne artikel vil forsøge at gennemgå dels hvad du skal gøre dig af overvejelser i forhold til valg af din vinterjakke, og dels hvilke andre beklædningsgenstande du også skal have styr på, for at fuldende dit vinteroutfit og for at gøre dig bedst muligt rustet til at kunne modstå kulde og fugt.

Dagene bliver kortere og kortere og det er efterhånden ved at være mørkt både når du går hjemmefra, men også når du kommer hjem. Humøret falder i samme tempo, og det eneste du har lyst til er, at sidde derhjemme foran fjernsynet med din dyne og noget varm at drikke.

Men vinterens indtræffen foranlediger også til at stille sig selv det spørgsmål, om man er udrustet til at gå vinteren i møde uden de store problemer. Følelsen af at pivfryse fordi man har klædt sig uhensigtsmæssigt kender vi sikkert alle, og det er særligt jakken, som spiller en stor rolle for, om vi vil fryse eller ej. Derfor er det vigtigt at du kan gå vinteren imøde med en god solid vinterjakke, som kan holde dig både varm og tør i det danske vinterklima, som tit er præget af slud og sjask og frostgrader om natten. Shop i kategorien Vinterjakker – herre og slå dig løs i et stort udvalg her.

Fuldend dit vinteroutfit.

En vinterjakke kan ikke løfte byrden alene, og det er derfor vigtigt, at dit vinteroutfit også rummer

  • Et par gode handsker, evt. af skind, som bevarer din bevægelsesfrihed
  • En god hue, der kan forhindre dine ører i at fryse til is og
  • Et halstørklæde, som holder halsregionen varm, og som forhindrer kulde i at trænge ned ad jakken
  • Et par gode vintersko, som selvfølgelig egner sig til at holde dine fødder varme, men som også er vandtætte og kan forhindre vand i at trænge ind.