Få gnisten tilbage i dit forhold

Alle mennesker kan opleve både opture og nedture i deres forhold. Det kan ikke altid kun gå opad i forhold. Specielt når du og din partner begynder at komme ind i en hverdag med faste rutiner, vaner og masser af ting at se til, kan det være nemt at miste den der gnist, der var i starten. Det er helt normalt, men I kan også gøre nogle forskellige ting, hvis I gerne vil hjælpe gnisten tilbage.

Få sat ord på

Nogle gange er der ingen speciel grund til, at tingene går lidt skævt, men andre gange kan der være forskellige årsager til det. Hvis I gerne vil forsøge at få gnisten tilbage igen, kan I forsøge jer med sexologisk rådgivning og parterapi. En parterapeut vil kunne hjælpe med at finde frem til årsagerne gennem nogle samtaler. Det kan godt virke grænseoverskridende for nogle, men det kan være netop det, der gør, at jeres forhold kommer tilbage på sporet.

Lav noget helt nyt sammen

Det er slet ikke sikkert, at der er nogen bestemt grund til, at I har mistet gnisten. Det kan blot være fordi I er kommet ind i nogle faste vaner, der gør, at der ikke længere er samme spænding. Hvis I vil have noget af den tilbage, kan I prøve at lave nogle helt nye ting sammen. Hvis I flere gange har været ude og spise på en café eller restaurant, så prøv i stedet at pakke en picnickurv og tag i en park for at spise en lækker frokost i stedet. Det kan være så mange forskellige ting. Hvis I vil gøre det lidt mere spændende, kan I gøre det sådan, at I nogle gange overrasker hinanden med noget nyt, som I skal ud og lave. Det vil helt sikkert bringe noget af gnisten tilbage.