Takeaway er yt – sunde måltidskasser er det nye

  • Hvad skal vi have til aften i dag, skat?
  • Det ved jeg ikke, jeg gider ikke lave mad.
  • Skal vi så bare bestille noget igen?
  • Ja, lad os det!

Det kan både være tiden, overskuddet og en manglende lyst til at stå i et køkken, der bevirker at de søde leveringsbude ofte ringer på din dør med frisklavet mad. Det er nemt og ofte lækkert, men til gengæld er det sjældent sundt og det koster dig dyrt hver måned. Derfor får du herunder 4 gode grunde til at anskaffe dig et abonnement til måltidskasser.

1.      Du sparer på kalorierne

Når du bestiller takeaway er det sjældent salater, som bliver leveret til din hoveddør. Det er dog så nemt, så du tænker ikke over det, men med sunde måltidskasser er det både nemt og sundt. Der er mange forskellige udbydere af måltidskasser, men fælles for dem alle er sundheden, som er så omtalt i vores dagligdag. Alt efter, hvilke kasser du vælger, så er maden varieret og sund. Ønsker du økologi og veganske måltidskasser, er dette naturligvis også at finde. Også hvis du har specielle allergier, som skal tages hensyn til, er det muligt at bestille måltidskasser, som tager hensyn til dette.

2.      Du sparer på pengene

Takeaway er i de fleste tilfælde meget dyrere, end at gå ud og handle, da du ikke kun betaler for selve maden, men levering og arbejdstid. Med måltidskasser slipper du for dette, men også for at handle. Måltidskasserne bliver nemlig leveret direkte til din dør én gang om ugen og indeholder alle råvarer, som skal bruges til denne uges madplan, som du heller ikke selv planlægger. Det dyre ved indkøb er, at vi har en tendens til at impulshandle, så der ryger langt mere i kurven end nødvendigt.

3.      Du slipper for hjernevrideri

I forlængelse af de ovennævnte madplaner, så er dette endnu et nemhed med måltidskasser. Du skal ikke selv finde ud af, hvad menuen skal bestå af. Når måltidskasserne leveres til dig, så indeholder de både råvarer, men også opskrifter. Det betyder, at det er slut med at finde på retter I skal have, da dette ofte ender i at du vælger det samme som ofte før. Måltidskasserne giver dig altså mulighed for at opdage nye og spændende madretter og får samtidigt en mere varieret kost end normalt.

4.      Hvis du stadig ikke har overskuddet til madlavning

Det er muligt at bestille måltidskasser med færdigretter. Det er til dig, som ikke kan finde tid og overskud i hverdagen til madlavningen. De fleste leverandører af måltidskasserne har specialiseret sig i nedfrosset og nedkølet mad, som du kan få leveret i op til 4 dage ad gangen. På den måde får du færdiglavet mad leveret direkte til døren, som du er vant til fra det lokale pizzeria, men lever sundt og varieret alligevel.
Hvis du ikke tænker det kan blive bedre endnu, så tro om – det kan det! De måltidskasser, som indeholder færdigretter kan også levere både vin og større bestillinger såsom mad til forskellige højtider.