Gode gaveidéer til manden, der har alt

Du kender det sikkert godt. Du er på udkig efter en gave til en god ven, manden eller kæresten. Og de ønsker sig ikke noget specielt. Der er nemlig tale om typen, der i forvejen har alt. Så hvad gør man så? Det kræver ekstra opfindsomhed at finde den rette gave til manden, der har alt, og derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej. Vi har her samlet nogle gode gaveidéer til manden, der intet ønsker sig, så du kan blive inspireret til den perfekte gave.

Idéer til hjemmekokken, der elsker at trylle i køkkenet

Er manden, du skal give gave til, glad for at lave mad, så er der mange muligheder for at glæde ham med gaver, han ikke forventede. Det kan eksempelvis være et trådløst termometer, hvor han gennem en app kan holde øje med, at kødet får den helt perfekte stegetid. Eller det kan være en røgpistol, hvor han kan lave flotte effekter ligesom gourmetkokke. En tredje idé er en sous vide-maskine, hvor han kan lave perfekt kød i vakuumposer ved lav varme.

Flotte herresmykker til manden, der går op i design og finish

Går manden op i design, så er det en oplagt mulighed at overveje nogle flotte herresmykker. Det kan være i form af et flot designer-ur, manchetknapper eller herresmykker. Det kunne eksempelvis være de stilrene modeller fra Ole Lynggaard smykker. Der er mange muligheder, så overvej, hvad din ven, mand eller kæreste kunne tænke sig eller søg information på nettet.

Oplevelsespakker til ham, der gerne vil opleve noget nyt

Du kan også give ham et gavekort til en oplevelse, måske endda en han kan bruge sammen med dig. Der findes mange muligheder, f.eks. en tur i gokart, flyve i helikopter eller køre i en lækker Ferrari. Det kan også blot være en lækker middag eller et hotelophold. Eller måske en hyggelig tur i biografen med sodavand og popcorn.

De perfekte gaver til gør det selv-manden

Har manden hænderne skruet ordentlig på, så giv en gave, som han kan bruge til sine mange projekter. Det kan eksempelvis være et velcroarmbånd med magnet, hvor han kan holde styr på sine skruer. Det kan også være, at han mangler noget værktøj til at fuldende samlingen.

Læsestof til manden, der gerne vil være klogere

Er han mere til at blive klogere gennem læsestof i sin fritid, så overrask ham med en god bog eller et abonnement til et magasin, f.eks. Illustreret Videnskab. Der er mange muligheder, så find det emne, som din mand interesserer sig for.

Vi håber, du har fået nogle idéer til, hvad netop din ven, mand eller kæreste kunne tænke sig. Mangler du mere inspiration, så søg online.