Giv parforholdet nye dimensioner og få et sjovere og sundere parforhold

Parforholdet har det bedst, når det er i udvikling. Du kan se dit parforhold som visse hajer, der dør, hvis de stopper med at svømme. Hvis dit parforhold er i stilstand, vil det muligvis gå til grunde, da I dermed ikke længere rigtig for noget ud af parforholdet. I kan sikkert stadig holde parforholdet i live, men det vil mere være en komatilstand, hvor det er i live, men ikke er i stand til at udføre noget. Det kan lyde drabeligt, men der skal heldigvis ikke vanvittige, dyre eller ekstreme ting til for at holde parforholdet i bevægelse. Det gælder blot om at gøre små ting hist og her, der tilsammen giver parforholdet fremdrift nok til gradvis udvikling.

Sådan skaber du de nye dimensioner

  • Et af de steder, hvor det giver størst effekt at lave nye dimensioner, er i soveværelset. Her kan selv de mindste ændringer give store positive udfald – og der er mange ændring, der kan laves. I kan selv tjekke alle mulighederne på mshop.dk. Her kan i b.la. tjekke alle mulighederne for sexlegetøj, der kan give forskellige nye aspekter og facetter på soveværelset. Lige meget hvilken mulighed I vælger, vil det næsten med sikkerhed skabe gode resultater. I kan starte med at diskutere, hvilke typer sexlegetøj, I skal starte med og så tage den derfra.
  • Giv noget så hverdagsagtig som aftensmaden nye dimensioner ved enten at tage ud og spise eller samles om at lave noget spændende mad derhjemme. Dette virker umiddelbart som en minimal dimension, men det kan føre til nye oplevelser, samtaler og udviklinger i forholdet.
  • Giv overordnet parforholdet nye dimensioner ved at foretage jer nye ting, der skille sig ud fra hverdagen, og hvad I normalt plejer at lave. Helt nye miljøer og oplevelser giver helt nye dimensioner – og helt nye parforholdstilfredshed.