Sådan gør du hjemmet mere praktisk

Boligen skal gerne være en videreførelse af din personlighed og dine inderste drømme om det utopiske hjem. Dette kan ofte føre til en enorm indmarch af nipsting, abstrakte indretningsforsøg og mærkværdige designvalg. Men hvis det gør dig glad, er der selvfølgelig ingen, der skal sige til dig, at det skal gøres anderledes. I nogle tilfælde kan det dog være rart (også for dig selv) at vælge den praktiske løsning. Med et praktisk hjem gør du nemlig dagligdagen nemmere og mere flydende for alle. Det behøver heller ikke være svært at lave et praktisk hjem – som ofte er det praktiske valg faktisk det nemmeste.

Her kan du gøre hjemmet mere praktisk

  • I vinduerne kan du vælge at indsætte rullegardiner i stedet for de mange andre gardinmuligheder. Rullegardiner gør det nemt at trække gardinerne op og ned, og så kan du med rullegardiner altid beskytte dig mod solens gradvise opstigning. Dette er praktisk, da du dermed kan undgå solens stråler om morgenen og indtage så mange af dem som muligt om eftermiddagen. Tjek mulighederne for rullegardiner på bestil-gardinbussen.dk.
  • Gør plads til dig selv og potentielle aktiviteter i de forskellige rum. Det er altid praktisk og dejligt at have lidt albuerum eller arbejdsplads i de forskellige rum, så i indretningsfasen kan dét være godt at have i baghovedet.
  • I indretningsfasen kan du i stuen også inddele den lidt i ”dagligdagsbrug” og ”hyggebrug”, så stuen både kan bruges til jeres daglige aktiviteter, og til når familien bare skal samles for at hygge.
  • Vælg gadgets, der gør dagligdagen nemmere, i stedet for gadgets, der bare fylder. Hvis du f.eks. vil købe en kaffemaskine, så køb en, der hurtigt kan producere den kaffe, du vil have – og ikke en, der tager 5 minutter for at lave en avanceret cappuccino.
  • Sæt dine stikkontakter der, hvor du faktisk får brug for dem.