Tre tips til indretningen af den overdækkede terrasse

En overdækket terrasse er meget smart på mange forskellige punkter. Ikke nok med, at du på terrassen kan slappe af, nyde solen og varmen om sommeren og spise udendørs selv i regnvejr, så kan du også indrette dit udendørsareal på en anden måde end ellers. En overdækket terrasse tilbyder nemlig mulighed for mere sikkerhed i forhold til vind og vejr, så med den rette viden om vejrforholdene, kan du hurtigt skabe en hyggelig og brugbar terrasse.

Brug terrassen i kolde måneder med en terrassevarmer

Terrasser bliver hyppigst brugt i sommermånederne, men med en hængende terrassevarmer er det også muligt at bruge den, når der er køligt udenfor. Den hængende terrassevarmer bliver monteret i terrassens loft, så den hverken fylder eller generer. Er du interesseret i muligheden for at bruge din terrasse i de kolde måneder, så kan du her finde en hængende terrassevarmer fra Solamagic, som også er bedømt til at være bedst i test.

Vær praktisk omkring indretningen

Når du skal indrette din overdækkede terrasse, er det vigtigt at huske på, at det stadig er et udendørsareal. Der er risiko for, at møblerne bliver våde, hvis de står for tæt på tagets grænse. Derfor er det en god hovedregel kun at have sarte materialer der, hvor de på ingen måde kan blive ødelagt af vind og vejr. Dette vil typisk være i midten af terrassen.

Skab hygge med puder og tæpper

Med den overdækkede terrasse kan du nemmere have tekstiler som puder og tæpper fremme, end du kan på en almindelig terrasse. Den overdækkede terrasse kan nemlig holde dine tæpper og puder tørre. Dog er det en god idé at have en boks, som materialerne kan opbevares i, når de ikke er i brug. På den måde er du sikker på, at de ikke bliver våde eller flyver væk med blæsten.