Vælg mellem disse 3 skjorter til din nytårsaften

Er du i markedet efter den helt rigtige skjorte til din nytårsaften? Vi giver dig vores bud på de bedste skjorter til nytårsaften, samt hvilket tilbehør der giver dig de sidste 10 procent ”nytårs-feeling”.

Nytårsaften er en glamourøs aften, som mange sent glemmer. Enten var festen for fed, eller også var maden særlig god. Inden da er der gået nogle timer med at finde det rigtige nytårsoutfit, såsom hvilken skjorte, slips, vest eller butterfly du skulle have på. Det vil vi hjælpe dig med at finde frem til.

I denne artikel giver vi dig 3 skarpe skjorter til din nytårsaften, samt hvad du skal komplementere dem med. Først vil vi kort sige noget om de generelle trends til nytårsaften og så dernæst komme med vores liste af nytårstilbehør.

Den gennemgående trend er en blanding af de simple sorte og hvide skjorter samt de afslappede mønstrede skjorter, der giver et festligt udtryk uden at være alt for højtidelige. Det kommer meget an på, hvilken dresscode din nytårsfest har. Hovedsageligt er stemningen mere løssluppen og det samme er tøjet også.

Vi har hertil lavet en liste med tilbehør til nytårsaften, som du kan krydse af efter behov:

  • Butterfly
  • Slips
  • Vest
  • Manchetknapper
  • Cubansk cigar
  • God champagne
  • Et godt nytårsforsæt

3 nytårs skjorter med tilbehør

  1. Hvid skjorte med farvet butterfly

De forskellige butterflys ser måske ens ud, men en god butterfly til nytår er en, der matcher godt med hele dit sæt. Her er der hovedsageligt tale om din skjorte, smoking, vest eller habitjakke.

Din butterfly skal have en skarp kontrast til din skjorte. Det gode eksempel er denne hvide skjorte med en farvet butterfly. Du lader din butterfly komme i fokus, og samtidig lader du den gå i ét med resten af dit sæt.

2. Hvid skjorte med sort vest

En vest viser overgangen mellem skjorten og dit jakkesæt. Når det bliver for varmt, tager du jakken af og har vesten på. Vesten er god til at holde skjorten på plads, så du undgår krøller eller spilder på skjorten. Skal du senere ud, eller fryser du indenfor, kan du tage din habitjakke på igen. Find en sort vest til en hvid skjorte for et gennemgående skarpt look.

3. Simpel Mønstret skjorte

Er du mere til de simple men farverige indslag på nytårsaften? Prøv da en mønstret skjorte. Modellen her har sneakers på, men gå også efter et par lidt mere polerede mørke sko eller lignende til. Du kan dertil vælge et par lysere bukser til at skabe en bedre kontrast mellem den mønstrede skjorte og de mørkere sko. Det skal du selv vurdere.

Find det perfekte nytårsoutfit til nytårsaften

Udover disse skjorter, findes der utrolig mange forskellige jakkesæt, som du kan passe til skjorterne. Det kan altså være svært at vælge mellem dem. Du kan finde gode forslag i denne nytårsguide. Vi foreslår, at du finder din helt egen stil, der gerne har noget med din person at gøre. Det kan være måden, du fandt frem til skjorten på, eller grunden til du har denne farve kontra andre farver. Det kan også være noget helt tredje – det skal bare have betydning for dit valg af nytårstøj.

Hvis du har lyst til at prøve de alle skjorter til nytårsfesten 2019, og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og ekspertviden.